Wednesday, August 12, 2009

Terima Kasih Dana Raya...meh kengkawan..tak rugi weh..

Klik duit tu untuk maklumat lanjut...

Daku join DANARAYA.COM nie 4.8.2009 yang lepas. Then wat entri kat blog nie..pastu daku dapat first downline pd hari yang sama iaitu cik intannurulfateha..makacih intan..malangnya sampai ari nie still blum aktif lagi..maybe amik masa kot..tapi sedar tak sedar pada 5.8.2009 daku dapat 2 downline lagi..n my first downline yang confirm n aktif is CuTeMiUt78..thanks ya..n this is her entry about this program http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/duit-masyyuukkk.html..rasa berbaloi gak bila apa yg dikongsikan dapat dinikmati bersama...nie lak daku nyer downline skrg...ok la kan..modal br RM5 je...n bkn susah nak jual produk pun...

Gambar x clear...snap kat luar..cahaya..tapi tu lah hakikatnye...kalau nak cuba meh la..sama2 cari duit tambahan tuk raya...mana la tau rezeki kita bertambah tahun nie...Alhamdulillah..

12 comments:

CuTeMiUt78 said...

ha'ah..betul la kak iela.. mekacih sesangat sebab war2kan kat sini.. sekurang2nya ada gak la tambahan duit utk raya nnti.. tak byk pun blk modal gak la.. syukur alhamdulilah..

cik intanurulfateha said...

.kak
.kite x phm bnde neh
.xplain~

ibu HannAqeel said...

macam bezz jer nihh.. nak joinn laaa.

Atiqah said...

ish mcm best je..rse nk join je..

miela77 said...

CuTeMiUt78....huhuhu...makacih krn jd my first downline...so sbg tanda time kasih, k.iela tlg hbhkn gak...ikut rezeki msg2 la...moga kite berjaya....

cik intanurulfateha...slmt mlm cikgu...sng je yang..ko g ke www.danaraya.com klik ruangan member guna id n password, then g upgrade...ikut arahan seterusnya..pas da jd ahli n wat byrn, leh mulakan promosi...kat blog pun ok...sng sgt...mmg blh nyer..meh try...

Ibu HannAqeel, atiqah...mmg best...skali byr dpt berganda2..klik kat gambar duit tu n ikut langkah seterusnya..meh sama2 kita cari duit raya...

zieha said...

salam..untuk info bersama..harap jangan marah ye:) nak bagi tau nie display n buat N3 gambar duit salah sbb ada akta dia(takut miela kena denda plak nanti)..bukan nak menakutkan,,kalau nak miela kena taruk CONTOH pada duit yang miela display tu .

miela77 said...

zieha...ye ke..aiseyman..x tau lak...x pe akan diperbetulkan nanti...thx 4 d info..

ibu hannAqeel said...

salam. nk tanye ni, kite dah upgrade payment dah wat pastu dah sms ke admin ngan miela tpi lom dpt mail.camne tu ekk?// ada x miela dpt sms mohd kamal bin hamzah?//..

SyazZ_One said...

nape xleh masok website danaraya tuh?? dah xde ek bende nih?? adeh...

bedlineonline said...

http://www.danaraya.com/index.php?id=aeriz09
website terbaru dia...boleh masuk daaa...

Anonymous said...

ape dah jadi ngan dana raya..... dah cabut lari ker??????

ADMIN01 said...

SALAM SEJAHTERA...

BISNES TERBARU. 100% KOMISYEN DITANGAN ANDA... HANYA MODAL RM1...


BOLEH TEBUS PELBAGAI HADIAH APABILA ANDA MENCUKUPI 'Gift POint'

HADIAH YANG DITAWARKAN Seperti : MP3,PENDRIVE,FM MODULATOR,NOTEBOOK COOLER FAN,CARD READER dan banyak lagi...


DAFTAR SEKARANG...

http://www.one-rm.com/?id=admin01
http://www.one-rm.com/?id=admin01
http://www.one-rm.com/?id=admin01
http://www.one-rm.com/?id=admin01
http://www.one-rm.com/?id=admin01

MODAL RM1 - 100% KOMISYEN - BARU SEHARI LANCAR

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010