Wednesday, August 19, 2009

Mood tak sihat...Nasib baik ada UK Antivirus Bio-Herbal


Ari nie daku x sht...sakit kepala tahap gaban..huhuhu...adeh..deh... x keje..x larat g klinik...yg kesian tu..anak2 ku ponteng skolah ... daku x sedar..bangun tido..kepala ngilu je..nak bangun x leh..then, daku suh cik abgku kejut anak2...daku pun x sedar bila daku tertido blk..mungkin pengaruh ubat...tetiba jaga2 dah cerah...ciss...ada ke patut...cik abgku sambung tido kat sofa bed...anak2 tido enak je kat bilik...jam da kul 7.20pg...aje x patut.. x leh harap.. bengang pala ku jadi lebih bengang.. rugi pelajaran anak2 ku ari nie...tapi daku payah gak nak salahkan cik abgku...gara2 balik lewat keje smlm..tido pun lewat.. so cik abgku x terjaga gak la..uhuhuh.. Daku pun try titik UK Antivirus Bio-Herbal tu.. kebetulan batuk2 skit.. then daku tido dari pagi santak ke petang.. on off la.. bila baby qis nangis nak susu bangun wat..main ngan dia..then tido balik.. x g klinik pun...ubat da ada.. lagipun x larat drive.. EL je la... tapi mujarab gak UK Antivirus tu..daku sakit tekak dah kurang skit...
Dah malam baru leh buka laptop.. tenet... tu pun kejap je.. nak check email... oh ada org tanya pasal Antivirus tu.. daku wat penerangan skit..then daku wat entri nie... pas ni nak siap2 baju2 sekolah anak2 n baju keje daku... Rasa2 nya daku letih kut... bincang ngan Dr Mahani dari balik keje tu sampai kul 10.30mlm... bincang cam ne nak pasarkan dan hebahkan pada orang ramai tentang Antivirus nie.. dan cam ne nak beri kesedaran bagaimana nak hindarkan diri dari virus H1N1... tu yang sakit2 kepala nie... Daku tengah tunggu hint dari Dr. Mahani tuk dapatkan testimoni yang lepas.. Pada sapa2 yang minat nak beli leh email Daku di Miela.77@gmail.com then daku akan berikan nombor akaun maybank. Daku cadangkan uols beli 5 botol kecik...just RM90 termasuk pos.. tapi kalau nak sebotol pun leh gak..no problem ... yang penting uols beli... memang mujarab tuk daku n Baby Qis... terutama pada yang ada baby... virus nie menular dengan cepat.. dan kita bertanggungjawab tuk mencegahnya. Terpulang kat uols...daku ada 200 botol...so far daku da jual 10 botol tuk kengkawan opis.
Tak larat nak taip lagi...meh kita layan gambaw lak...
Amboi...suka Baby Qis dicakpung dek Amira...

Opss....ni popia hangit...daku duk melengung tengok2 dah hangit...x pe makan je lah anak2 weh...huhuhu
Anak2 ku... permata hatiku...

6 comments:

CuTeMiUt78 said...

salam kak.. emmm bagus ya kak.. rasa cam nak try gak la.. nnti kita info akak lagi k

CuTeMiUt78 said...

lupa plak.. akak, daku copy n paste ya n3 akak pasal penawar H1N1 antiviru tu.. kita nak pastekan kat blog kot la ada yg berkenan kan..

Mama Safiyyah said...

kak...pening2 tu jgn dibiarkan kak....akak mmg migrain ke?

miela77 said...

CuteMiUt78...makacih sesangat..nanti klu ada yg minat gtau ye..

Mama_Safiyyah...dulu ada..penat kot..akhir2 nie rajin g opis Dr Mahani bincang pasal Antivirus nie..

kakyong said...

tunjuk le foto ubatnya roper mana?

UK = ulu kinta ker... hihii..

Atiqah said...

hangit2 pon tiqah mkn je kalo dh lpr mse berbuka..hehe..nmpk sedap je ngn sos tu..ish batal lak posa kang..hahaha

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010