Tuesday, August 11, 2009

Promosi Celcom Broadband

Daku nak minta pendapat. Daku ada g Celcom semalam tanya offer Modem Celcom Broadband..kebetulan tengok kat risalah Court ada offer RM199 tp rupanya offer tu terhad. Tapi adik nie nak tolong, ari nie dia dptkan rege tu tuk aku dgn syarat daftar pakej Celcom Broadband RM68 - 386kbs tu...Apa pendapat uols? Daku memang perlukan sesangat broadband nie tuk keje daku n memudahkan cik abgku wat assignment.
RM68 pakej condition seperti dibawah :-

The Broadband Basic Service offers speeds of up to 384kbps.
This service is only available as a postpaid service.
This service is bound by Celcom’s Fair Usage Policy of 5GB a month.
As this broadband service is shared, therefore the service is provided on a best effort basis.
Customer subscribing to a standalone Broadband Basic package is required to pay an advance payment of RM68 upon registration.
If customers are taking this package as a VAS on top of their Voice Package, the RM68 upfront is not required.
This package is subjected to a one time Stand Duty fee of RM10 that will be charged into the first bill.
Customers subscribing to the Data Only (Standalone) package will not get Voice and SMS services on their SIM card.
Customers subscribing to this package are entitled to a 7 Day Money Back Guarantee.
The 7 Days Money Back Guarantee will be effective from the time the service is activated and will take into consideration all weekends and public holidays. Therefore, should your 7th day fall on a Sunday, it is the responsibility of the customer to ensure that the termination request is done before that.
In order to be entitled for the 7 Days Money Back Guarantee, customers must terminate their services at Celcom Branches Only.
The unlimited usage of this broadband service is only for use within the Celcom domestic network.
Any data usage out of the Celcom network is considered roaming and customers will be charged Data Roaming charges as determined by the Roaming operator.

9 comments:

Atiqah said...

kak Iela tgk la bit kelajuan broadband tu..kalo murah dan laju mmg berbaloi la..

ibu HannAqeel said...

sy pun pakai celcom b.band. kenkadang ok kenkadang sengal.kalo pakej 68 hengget tu rasanye coverage kureng skit kot. tapi kalo kL okla, kalo dkat hulu2 tu signal die mengong sket le. haihhh .. org celcom jgn mare ek.

miela77 said...

Atiqah...kelajuannya 384kbs je..tp katipoh rasanya ok kot..malas nak amik yg pakej RM98 tu..

ibu HannAqeel...ye ke? So far ok ke eh..daku nak launch kedai miela77 nanti..so perlu la online slalu...cik abgku pun sng cari source thru online je tuk assgnment dier..

Mama Safiyyah said...

mama pun guna pakej rm68 tu....kdg ok kdg tak....biasalah.....

kak, rasanya saya tak bleh nak join dah pengomen terbanyak tu....dah banyak kali bila saya komen kat blog akak, mcm ada virus gitu....dia akan bukak berpuluh2 page akak and bila kita tutup satu, muncul lg lima......sampai akhirnya saya kena restart PC baru ok.......saya try blog lain tak pulak jd mcmtu.......jd mungkin takde rezeki nak kejar anugerah komen terbanyak and rasa pekasam akak :-(

miela77 said...

Mama Safiyyah...ye ke? kenapa jadi cam tu ye.. Ada cara tak tul repair? janganla..skang at the top...nanti k.iela try solve ye..

Babykidslove Online Boutique said...

kak....ana ada braodband tu....klu akak nk tgk leh jmpa ..

Babykidslove Online Boutique said...

31 july lepas ana beli modem brodband+line celcom yg rm68 sebulan tu...tapi modem ana bukan utk celcom sj tau yg mcm akak tgk rege rm199 tu...modem ni leh paki utk maxis...celcom...digi...so dia mahl kitlah sbb open modem...klu bulan ni nk paki celcom..bulan depan pindah keje nk paki maxis pon boleh je...ana try paki kt jelintoh...performance tk ok...kan jelintoh tu kawasan ulu banat..pastu suami bwk broadband tu keipoh mmg lajulah sbb 3G kan..pastu kwn suami dok kt taman botani pon guna celcom broadband...klu akak nk ana leh jual dgn rege berpatutan lah since baru pki 1 bulan n still ada 18 month warranty n receipt sume....cuma ini open modem...tulah bezanya

LuVidA^^ said...

akak....
ida pkai yg pekej 68 hengget tu je..
em..kdg2 ok laju..tp time mlm slow...
da kul 1 pg bru ok smule.
tapi ida dok kolej..
kalau kt uma....tanggung beres.. :D

miela77 said...

Babykidslove Online Boutique...x leh diskaun lagi ke? huhuhu...nanti k.iela call ek.

LuVidA^^..nak try dulu..klu ok carry on je la..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010