Monday, August 31, 2009

Comfy Bebe "Most Loving Sibling" Contest

Please click at the banner for more details...
Keterujaanku menyertai contest disaat-saat akhir semakin membuak-buak..maka dengan ini daku ingin mengistiharkan bahawa daku dengan rasminya menyertai ComfyBebe "Most Loving Sibling" Contest yang dianjurkan oleh MOBS & ComfyBebe.
Daku pun bedek2 gambaw yang ada dalam simpananku dan terjumpa gambaw semasa kami bersiap2 balik dari Genting Highland 26.7.09 yang lepas.. Daku suka gambaw nie kerana ia mengambarkan betapa eratnya kasih sayang ketiga2 anak-anakku (Nurul Amirah Syafiqah, Nurul Qistina Batrisya dan Badrulmunir). Mereka saling sayang menyayangi malah Amira tanpa rasa geli sanggup mencuci po..po..Baby Qis.. dan sama2 bergilir2 dengan Abg Bad menjaga Baby Qis setiap kali daku ada kerja yang hendak dibuat. Syukur alhamdulillah, kadang2 berkesan gak petua orang dulu-dulu... letakkan tali pusat anak2 sekali dalam satu bekas, barulah ikatan antara mereka takkan terurai sampai bila2...walaupun bergaduh, mereka akan berbaik semula, dan hubungan antara mereka akan sentiasa erat sampai bila2...insyaallah..

Macam mana nak join? hmm...meh tengok da cukup syarat ke belum...
1. Daku dah jadi follower untuk ComfyBebe di http://comfybebe.blogspot.com
2. Daku dah pilih gambar dan buat entri di blog ku..
3. Dan daku gak dah cite serba sedikit tentang gambaw tu..
4. Confirm kedua2 link da letak MOBS & ComfyBebe blogs
5. Tinggal komen kat MOBS dengan nama , email and blog link
6. Dan daku dah letak banner dengan backlink to MOBS.
Everything done...so meh pilih daku eh..

2 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

waaa good luck miela :)

iedaLUVsham said...

ALAHAI..SO SWEET!!! cute! good luck kak miela ;)

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010