Thursday, August 20, 2009

Candid Giveaway Contest

Sila klik gambar banner tuk maklumat lanjut...
Daku teruja nak join Candid Giveaway Contest nie.. kebetulan ada gambar candid masa di Teluk Batik..nampak mcm dlm poster je.. tu pada pandangan daku lah.. so daku nak pertaruhkan gambar nie ..mana tau rezeki ku...Dalam gambar nie kelihatan adikku Atih sedang mengacah2 baby qis yang takut2 nak cecah air.. Macam something yang sukar dimengertikan...
Uols nak join gak ?
SILA FOLLOW ARAHAN YANG DITETAPKAN DI BAWAH

1) Copy gambar kat atas nie & uploadkan kat dlm N3 dan sidebar blog u olls ..ok done
2) Wajib jadi followers kat sidebar di blog
zieha n list kan blog zieha pada bloglist u olls...... done
3)Uploadkan satu(1) gambar yang boleh dikategorikan candid habis atau yang paling happening,lucu,sedih,gembira, terkejutss yang pernah u olls amik..
contoh macam gambar kat N3 atas nieh..tak kiralah gambar apa pun..
janji bukan 18 xx..hehehe ... orait...moga2 gambar nie mendapat tempat dihati juri..huhuhu
4) Bila dah dapat gambar candid tu,tinggalkan N3 di link ini sahaja
janji nampak candid..gambar yang buat2 candid ..tak nak k:)) ...set..
5) Pemilihan gambar berdasarkan gambar yang betul2 menarik dan mesti di amik gambar candid
6) Hadiahnya..adalah SURPRISED....kalau bagi tahu..tak besh la kan...hehehehe
kalau nak tahu hadiahnya..jom la join giveaway contest nie
7) Contest bermula pada 16 Ogos 2009-31 Ogos 2009..
Kalau rasa nak dilanjutkan ..akan diberitahu kemudian
8) Keputusan pemenang bloggers bertuah akan diberitahu 1 minggu selepas tarikh tamat
contest tersebut...
SO MOH LE KITE..
Nak info ttg penemuan antivirus cegah H1N1..meh baca di http://miela77.blogspot.com marilah kita sama2 mencegah dari dijangkiti H1N1...

6 comments:

ibu_umairah said...

semoga berjaya......

zieha said...

hai miela..
ok zieha dah view..tks for joining:D
GOODLUCK

nza said...

good luck...yelh, qis nmpk mcm tkut jeerrr..

CuTeMiUt78 said...

akak ni memang tegar menjoin contest..
good luck ya kak

Atiqah said...

good luck kak Iela..dlm kesibukan berniaga smpt lg join contest kn..bagus kak Iela..sekali dpt 2 2

Mama Safiyyah said...

good luck kak....nak join tp takde gambar candid......semoga berjaya....

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010