Friday, August 28, 2009

Pengomen Miela77 Terbanyak GiveAway Ogos 2009 - Sticky Mode

Ini adalah sticky mode..entri terbaru skrol ke bawah ek..

Updated~~~~ dengan ini Pengomen Miela77 Terbanyak GiveAway Ogos 2009 ditutup ...trrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeetttt... tunggu pengumuman pemenangnya pada 31hb Ogos 2009 ye...


Salam Sejahtera....daku terpanggil untuk wat my second GiveAway lak...

GiveAway nie akan berlangsung dari sekarang 03.08.2009 sehingga 28hb Ogos 2009 jam 5.00 petang...

Apa yang perlu untuk jadi my Pengomen Miela77 Terbanyak GiveAway Ogos 2009 nie...

Sama gak cam dulu...

Pertama : Jadi my follower n link miela77 kat ur blog...(x de link x aci)

Kedua : Copy gambaw pekasam ku nie ...


paste kat sidebar ur blog n tulis....Pengomen Miela77 Terbanyak Giveaway..Pekasam nie milik ku...kat gambaw tu pastikan ada link balik ke blog ku ek...

Ketiga : Maklumkan kat kotak komen entry nie...dan komenlah dientri yang ada kat blog nie...Tapi...pastikan anda belum penah komen kat entri tersebut. Satu komen per entri ek...lebih2 x leh..terhad kepada 10 komen sehari je ye...komen pastikan jgn pendek sangat...nanti x adil lak pd yg lain..

Hadiahnya....emm..pastinya pekasam daku. Saja nak bagi uols rasa. Tapi kena keje skit.

Terdapat perubahan dalam Pengomen Miela77 Terbanyak GiveAway Ogos 2009. Syarat keempat dan kelima telah dikeluarkan. Tetapi pada penyertaan yang lepas tetap diambil kira. Jangan risau.

So, meh la join lagi...huhuhu

13 comments:

iedaLUVsham said...

waa!!! ada lagi buat!! best2!! kali ni lain skit ek, nampak spesel skit, ada hadiah bonus lagi tu kak.. ;)

iNa said...

leh join..hehehe

Atiqah said...

wah buat lg??? murah hatinye kak Iela..hmm kena join ni..hehe..k ziha jom join lg..

miela77 said...

iedaLUVsham..meh la...

iNa...meh join..war2 pada kengkawan

Atiqah..jom....

miezaniera said...

bulan lepas tk sempat dh nk join, harap2 leh kejor bulan ni. huhuhu boleh kah aku ;D

eRiNsZ said...

erin kasi orang lain lak mnang kali nie... tapi insyaallah tetap akan buat entry khas untuk k.miela..

hidup pkasam.//

Mama Safiyyah said...

allo kak.....kita nak join kali ni....mana tau ada rezeki nak try pekasam akak.......husband mama sukaaaaaaaaaa sangat pekasam.....and kami mmg tgh plan nak beli utk hantar kat mak mentua mama kat mekah......depa sekampung kat sana, semuaaaaaaa suka makan pekasam......

kita dah tempek gambar dan dah link....nanti kita cuba kejar pengomen terbanyak plak hehehehe

thank you kak

Mama Safiyyah said...

kak...lupa plak....kita ada email and dah cc to akak....in case akak tak kenal plak email tu.....shireen@miti.gov.my tu saya lah ek....

Mama Safiyyah said...

kak....kita baru sudah buat entry pasal pekasam giveaway ni......akak jenguklah nanti kay....

http://safiyyahworld.blogspot.com/2009/08/ikan-pekasam-giveaway.html

miela77 said...

eRiNsz...buat tau jgn tak buat...

Mama Safiyyah...k..nanti k.iela review kat ur blog...

CuTeMiUt78 said...

oh.. kat sini ya.. baru terbaca... emmm buatkan promosi erk.. okies.. bisa diatur tu.. insyallah nnti akan dibuat ya

miela77 said...

CuTeMiUt78...makacih...tolong promote reramai..moga murah rezeki...

Anonymous said...

Странно, искал совсем не это, гугл выдал Ваш сайт, и судя по всему не зря, есть что почитать! Goodwork!

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010