Saturday, August 15, 2009

Tak Leh Jadi Nieh...Celcom daku bom kang...

Wah...daku da bengang tahap gaban nieh...kalau siang or prime time leh time dek akal la...tapi nie kul 1.10 am...daku just nak try bersiaran masa midnight nie..kengkadang ok..tapi mostly not ok...line cam cipan je..rasa2 uols la..Celcom Broadband nie ok ke? Daku nak upgrade ke pakej RM98 tuh...tapi was2 takut rugi je...Tengoklah...nak upload gambar pun da 10 minit tak dapek lagi...isk..isk..isk.. Esok daku nak g KL sbb my dearest Tok..admitted kat HKL...depa nie pun satu..elok2 duk ngan kami gatai nak amik bw blk KL tut..tut.. x sampai seminggu da kantoi...tapi actually musim pun sama...huh..fed up...x jadi nak upload gambar...cancel...daku nak tido la...esok daku try bersiaran kat KL...tengok ok ke tidak..kalau ok daku akan upload gambar n cite...tapi anak2 x bawa g HKL ... tinggal jap umah EE kat FRIM...x rela..banyak kes H1N1 la nie...kalau ikutkan hati x mau pegi..tapi takut gak kalau tetiba sesuatu yg x diingini berlaku...daku yang menyesal...so que sera..sera la...Moga2 Tok sihat kembali dan leh ikut kami balik Perak...duk ngan kami confirm kami jaga sebaik mungkin,...hati Tok pun senang...nak g mana daku leh bawa...don't worry...

3 comments:

Farra Dhelina said...

u pkai celcom broadband yg prepaid ke postpaid?sy baru je pakai celcom broadband prepaid..mmg selow mcm ciput cedut..tp tak terasa rugi sbb sy guna prepaid :)

miela77 said...

Farra Dhelina...daku pakai postpaid..mmg cam cipan pun...skang da tukar maxis broadband..baru 2 hari tapi hatiku girang..loading x sampai 5 saat da open page...x mcm celcom, nak tunggu loading pages pun dkt 5 min..huhuhu

CuTeMiUt78 said...

eemmm takpe kak.. sabar erk... g tido dulu tau.. sok ok la kot

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010