Sunday, August 16, 2009

Program Business Talk Steven Tea Garden

Sampai dr KL kul 4pg td n daku kena attend Kursus Business Talk di Tower Regency Hotel kul 12tgh ngan Atih. Phiew...badan still penat tp kena g gak tuk merubah masa depan...Nak setle anak2 japp.cik abgku keje lak ari nie...tunggu cite seterusnya..line broadband ok lak ari nnie...

6 comments:

Mama Safiyyah said...

mmg celcom kdg ok kdg tak kak....

miela77 said...

Mama Safiyyah...tulah..skang da guna Maxis..baru puas hati..

CuTeMiUt78 said...

emm.. biasa la tu.. linenya jap ok jap tak

Anonymous said...

Jangan percaya pada Steven Tea Garden...!!! Penipu....!!!! Tipu duit orang....!!!! Kalau masuk skim ini, anda akan cepat miskin....!!!!
Sejak bulan Julai '09, STG xbayar ads fees kepada members....!!!! TIPU....!!!!!

miela77 said...

Anonymous...betul ke?

Anonymous said...

ada kawan sy dah join and byr rm500 tpi xdpt ape2 pon.dia kata sepatutnya duit yang dia dpt tu dah boleh beli kereta nissan.adakah ini scam? sy tak join ni,tp sy buat business ads4bucks dan dah rasa pun duit tu.haa yang ni baru sah dan benar.
Nak tau tgk kat blog sy..
klik bawah :
bangijab.ads4blog.com

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010