Tuesday, August 18, 2009

Special Merdeka GiveAway - Laptop Bag


Wah...Helen Keller Lady Laptop Tote from AliceWonders.com worth RM119! daku memang berkenan ngan Laptop Tote Bag nie...tapi ari tu daku kalah..so daku nak try kat sini mana la tau rezeki daku...my laptop dapat beg baru..huhuhu
Macam mana nak join? mesti ada syaratnya kan?


1.Tell me what you think of this blog content by leaving a comment here. Komen mesti pasal blog entry sahaja (bukan pasal teknikal macam layout ke… kaler ke, header ke…he..he)…. clue: apa yang me tulis ni best sebab apa, kalau tak best pulak pasal apa, bahasa yang dipakai boleh faham ke, apa lagi you all nak me tulis etc… komen & cadangan so that I can improve my writing in future.
2. Write an entry in your blog about this contest (with link back here).

Terms and Conditions

1. Contest starts from today, 17th to 31st August 2009.
2. Contest opens to Malaysian only (tak kira la duduk kat Malaysia ke, Jepun ke, Kutub Utara ke, Afrika ke… janji rakyat Malaysia)
3. Winner(s) will be selected by a Lucky Draw.
4. Confirmed prize is the Laptop Bag but I would consider adding more prizes later on (balik godek harta karun dalam study room…he..he)

Simple sesangat...n lucky winner will be selected...please pick me...i want that bag...

5 comments:

Atiqah said...

wow cantiknye beg itu...haruslah tiqah menjoinkan diri dan merebut beg itu bersama kak Iela..hehe

Hanz said...

Good luck dear! Me pun nak join this one.Beg tu memang vogue!

CuTeMiUt78 said...

good luck k.. mana tau ada rezeki menang.. kan

Mama Safiyyah said...

good luck kak....niat nak join tp macam tak sempat lg nak buat entry...

kakyong said...

cantik tu beg nyer...
best jugak kalo dapat kan... lovely..
heheh.. ade mase ke nak masuk nih...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010