Friday, October 23, 2009

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest

INI ADALAH MODE MELEKAT..SILA SKROL KE BAWAH UNTUK ENTRI TERKINI..
*** update 280909- Peserta Pertama akan mendapat hadiah misteri dari daku.. sapa yg jadi peserta pertama eh..meh cepat..raya dah 9 hari berlalu ...***
*** update 121009 - cepat2..tinggal 4 hari je lagi dan peserta2 dah meningkat kepada 11 orang..yang lain meh cepat..hadiah misteri menanti peserta yang bertuah..selain peserta pertama ***

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA

Untuk makluman semua, daku terpanggil nak wat satu contest baru, maklumlah sekarang makin banyak contest macam cendawan tumbuh kan? Kali ini daku namakan Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest..

Apakah Syarat-Syaratnya?

Pertama : Uols perlulah menjadi follower Miela77 dan mesti add http://miela77.blogspot.com/ kat link kengkawan uols.

Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan tepek kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog daku.

Ketiga : Buat entri dan Uols tepeklah gambar Aksi Di Aidilfitri yang paling spontan dan cerita ttg aksi tersebut. Tak kisahlah aksi macam mana dan zaman bila janji spontan dan mencuit hati sesiapa yang melihatnya. Kemudian, beritahu daku kenapa uols perlu dipilih sebagai pemenang.

Keempat : Ceritakan apa yang uols tahu tentang Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Penceritaan yang kreatif akan meraih markah bonus.


Hadiah Tambahan


Kelima : Sekiranya anda membeli UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal bernilai RM57, anda layak dinilai berasingan dan mendapat hadiah tambahan bernilai RM40 yang berupa produk UK Antivirus dan Bio Aura. Hanya perlu nyatakan nombor track Pos Laju yang uols dapat semasa penghantaran didalam entri uols sahaja. Pada yang belum membelinya, uols boleh order dan automatik uols layak untuk dinilai bagi hadiah tambahan ini.

Keenam : Sila tinggalkan komen di kotak komen entri ini dengan menyertakan link entri uols dan email address.

Pemenang Pertama akan memenangi hadiah yang berupa:-

UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal Bernilai RM20

dan

Minyak wangi Auralife bernilai RM20

Pemenang Kedua akan memenangi hadiah yang berupa:-

UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal Bernilai RM20

dan peserta yang membeli produk kami bernilai RM57 akan layak memenangi kedua-dua hadiah yang bernilai RM40 dan dinilai berasingan.


Meh gandakan penyertaan uols sekarang...promosi RM55 untuk 3 botol 5ml termasuk poslaju dan layak memenangi hadiah bernilai RM40 dan layak juga memenangi hadiah yang ditawarkan diatas...lagi menguntungkan..huhuhu
Kalau sapa2 yang sudi sponsor hadiah, daku amat menghargainya memandangkan kesemua hadiah diatas adalah produk yang daku jual.
Contest akan berlangsung mulai 16.09.09 hingga 16.10.09 so uols ada masa nak snap gambar dan beli produk daku hehehee...
Contest akan ditutup tepat jam 11.59pm pada 16.09.09 ye...moh le kite...
Contest telah dilanjutkan ke 23.10.09...sempat lagi nak join.

Meh la join weh...dan war2 kan pada kengkawan semua..
Oh ya sambil2 tu jgn lupa klik2 ads tu eh...adioss...

50 comments:

POSH76 said...

bagus2 cam menarik ajer...apa aksi aku nak buat ni...hehe

miela77 said...

Posh76..x pe tempoh lama tu..leh adjus, bujang, da kawin, anak2 sepupu sepapat..meh join reramai..

zai kulim said...

zai pun nak join gak arrr.....tungguuu

wansteddy said...

wah menarik! tingin nak join ;)

nza said...

nk join gak lh...tunggu pic lps raya nnti....he

Mommy Lyna said...

hmmm pic raya tak dapek lagi :(

mamaQaseh said...

menarik gak contest ni, nak join, nak join, tapi kena usha gambar2 yang ada dulu...

miela77 said...

zai_kulim, wansteddy, kak nza, Mommy Lyna, mamaQaseh.. raya da sudah..mana2 gambaw yg menarik tu..meh la tepek n join contest nieh.. ada hadiah istimewa menanti peserta pertama..

kiyozzz said...

kiyozzz nk join tapi kiyozzz tak tahu ape2 sal Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal
so mcmne nk join..huhuhu

CuTeMiUt78 said...

alamak kak.. thn ni gambo tak berapa nak ado la... so tak dpt la nak menjoin kan diri.. utk contest akak ni..

taufidris said...

COPPSSSSSS....NAK JADI PESERTA PERTAMA LEH TAK SIS??

http://taufidris.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

JOM SEMAK KOT2 ADA YG SILAP..

asmieyra said...

sis join nak yo....http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html...

miela77 said...

kiyozzz...x pe..just cr info kat entri2 sebelum ni je..meh join cpt...

CuTeMiUt78 .. ala..ciannyer..gambar bila2 pun boleh...meh join

taufidris..tahniah..hadiah misteri menanti anda..

asmieyra...okies..lulus...

PADA YG LIN...TUNGGU APA LG .. meh la joinn

taufidris said...

saya dah email apa yg patut..

sis sila check ..

thnaks

zai kulim said...

ok sila check..

http://zaikulim.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

miezaniera said...

salam syawal kak iela..sy pn dh join.hehe agak2 leh menang tak nih..jemput la melawat ye

http://miezaniera.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

miela77 said...

zaikulim..okies da review cuma x nampak banner kat sidebar lah..

miezaniera...okies..semua lengkap..moga berjaya..

pada yang lain..jangan tunggu lagi..meh join..

zai kulim said...

OPPSSS....DAH TEMPEK....THANKS...BAGITAU...

umminabilah said...

kite dh msuk contest ni ni link kite
http://ijanmemory.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
e-mail kite myiezan@yahoo.com...check it out

IeYzA said...

kak...saya nak join yerr...
nie link saya...thanx

http://ieyza83.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

Iela,

Dah dpt mintak my sis bg code banner. So, silalah jenguk2 ke penyertaan saya di:
http://nuradyanirosly.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-adilfitri-contest.html

thanks. rajin Iela wat contest. insyaAllah murah rezeki nanti.

AziE-rAh said...

Kak Iela...
Saya nak join yerr... Nak meriahkan majlis nie.. Hehehe...
nie link saya...
http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest-nie.html

yatie chomeyl said...

salam miela. ni i pun nak join sama .

ni link nyer..jenguk2 lah ye. nanti kalau ada yg kurang, bgtau lah ye

http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/10/aksi-di-aidilfitri-contest.html

Babykidslove Online Boutique said...

kak...buleh masuk lg ke??? mcm best jek

zueyie said...

salam,
saya dah join contest ni. silalah lawat. klau ada apa2 bgtaula er. wish me luck..:)

http://zueyie.blogspot.com/2009/10/aksi-di-aidilfitri-contest.html

zueyie said...

salam kak, email nk jgk er..
zuens@yahoo.com
singgah yer...jgn tk singgah...:)

My LiTtLe MiKhAiL said...

salam..kak nk join...huhuhu cpt2 cek kat http://mylittlemikhail.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Miela77 Online Shoppe said...

zai kulim , umminabilah, IeYzA, Nur,Nura, Nurad, Yani, AziE-rAh, yatie chomeyl, zueyie, My LiTtLe MiKhAiL...wokeh..semua daku da terjah..mana2 yang x betul daku ada komen..good luck pada semua..thanks for supporting..bersemangat kembali..hehehehe

syakila said...

kila pun mau meriahkan majlis nie...

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

email kila:noeill_11@yahoo.com.my

tq

juniza said...

oleh sbb tak ramai yg join emmm boleh menang nie..Ju pun nak gak join

http://blogjuniza.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

thanks..

juniza said...

alamak!!!!! email ju:

juniza.binti.kamaruddin@intel.com

Ayu Hussien said...

Salam Kak Miela..
Ayu pun dah join Contest tu.
Jom terjah tgk...mesti bleh menang kan? hehe

http://ayuhussien.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Miela77 said...

12 Oct 09, 18:38
fieza-mamacun: Ni n3 saya http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

ok..k.iela time..nanti daku g terjah eh..

Miela77 said...

syakila, juniza, Ayu Hussien, fieza-mamacun,...okies..daku da terjah..semua ok..tunggu resultnya eh..

shakeymirza said...
This comment has been removed by the author.
shakeymirza said...

salam..miela kite nak join gak eh

view:

http://shakeymirza.blogspot.com/2009/10/aksi-di-aidilfitri-contest.html

tqvm

cik intan (◡‿◡✿) said...

.kak
.kite dah masuk
.klu x lepas syarat, btau ek

http://intanurulfateha.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

cik intan (◡‿◡✿) said...

.alamak.
.lupe letak emel
.hehehe~

intanurulfateha@gmail.com

.kak, cume num1 dgn num2 je ke dpt adiah?
.x dek saguhati ke? ;p

h4ni3 said...

kak iela.. hanie join jugak eh.. :)

entrinya http://drhanie.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

email hanie78@yahoo.com

CuTeMiUt78 said...

salam kak iela,

okies ni n3 berkenaan contest kita
http://cute-miut78.blogspot.com/2009/10/contest-aksi-di-adilfitri.html

sila la check ya.. harap2 berpuas hati dan qualified.
email kita..
cutemiut78@yahoo.com

Baiti @ Mizz Zizee said...

dear nie my link

http://nzizee.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-diaidilfitri-contest.html

terjah errrk

bintangku said...

Salam kenal... saya dah join.. nnt terjah key..

http://bintanghati-ku.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Miela77 said...

shakeymirza , cik intan, h4ni3, CuTeMiUt78, Baiti @ Mizz Zizee, bintangku...semua okies..makacih kerana support my contest ye..blh war2kan pada yang lain..hehehehe

idah said...

salam....saya pun nak try...

ni link nyer..

http://edahjue.blogspot.com/2009/10/aksi-di-pagi-raya.html

Orked said...

salam mila..
Kite dah join contest nie..
nie link kite
http://ometomeiorked.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

~farahsyeefa~ said...

salam miela....dah join ni :)
http://myangels-love.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Miela77 said...

idah, orked, farasyeefa...thanks for joining my contest..da terjah..semua okies..nantikan keputusan ye..

Mama Darwisya said...

salam...kak miela, thanx atas jemputan contest ni di blog sy..tqvm...akhirnye sy masuk gak ini contest walaupon last minit..hehhe..
semua syrat dah dipenuhi..

http://fizaqadida.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

my email: fizza_81@hotmail.com

miera said...

kita dah joins contest nie..ni link kita

http://mamaalieya.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

plzz..check..klu xckup syarat2..yer..

salmal's said...

salam kak ..
daku dtg memeriahkan kontess...

http://salmals.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010