Tuesday, October 13, 2009

Durian berbuah dipangkal di Kg Selanyau, Miri, Sarawak

Daku ada berjanji dengan CuTeMiUt78 aka Rina tuk upload gambaw pokok Durian Berbuah DiPangkal Pokok rentetan dari artikelnya di http://cute-miut78.blogspot.com/2009/10/pelik-tapi-benar.html so dibawah nie adalah gambarnya..tapi x berapa terang..maklumlah teramatlah pandai bab photo editing...inilah jadinya..
Gambar nie dirakamkan semasa daku menghadiri Mesyuarat di Miri Sarawak dan mengikuti lawatan kerja ke Kg. Selanyau, Miri, Sarawak pada tahun 2005 yang lalu.. da lama dah.. mmg tau kewujudan buah durian berbuah dipangkal pokok nie, tapi masa kami pergi dah tak banyak, ada beberapa biji je, tapi at least bukti tu ada lah x le sekadar omong kosong. Rasanya x berapa lemak dan sedap seperti buah durian kita disini, doyan perak lagi ummmppphhh.. meh la kome ke perak.. opsss iklan lak..so daku ada report nak upload nie, moh le kite layan gambaw dibawah... sapa2 lain yang ada pengalaman, leh la kongsi bersama.. orang sarawak..mana kitak...




PROMOSI UK ANTIVIRUS FORMULA BIO-TECH HERBAL 5ML 3 BOTOL HANYA RM55 TERMASUK POSLAJU MASIH BERJALAN HINGGA 11 OKT 2009...dan kini daku lanjutkan hingga 20 Okt 2009. KALAU UOLS DEMAM, SELSEMA, SAKIT TEKAK OR BATUK, DINASIHATKAN AGAR MENCUBANYA. MEMANG BERKESAN. ORDER MELALUI EMAIL KE Miela.77@gmail.com atau ISI BORANG PESANAN DI SIDEBAR KANAN TU YE. PENGHANTARAN DIJAMIN SAMPAI 24 SELEPAS BAYARAN DIBUAT.

dan marilah sertai Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest.. tarikh tutup 16 Okt nie..
dan daku tengah set up untuk pembukaan kedai online shoppe... bakal di launch pada 16 Okt nie cadangnya.. harap2 jadila...tengah kumpul barangan tuk dijual nieh.. sapa2 nak offer daku jadi orang tengah ke reseller ke cantik gak..hehehehe



5 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.kecik sgt kak gmbrnyeeeee

Na Shari said...

Pelik tapi benar...Kuasa Tuhan, tak siapa dapat menyangkal

umminabilah said...

emm agung kuasa Tuhan...unik kan?

CuTeMiUt78 said...

oh.. maknanya doyan berbuah pangkal ni bukan kat semenanjung la ya kak iela..

CuTeMiUt78 said...

kak, insyallah kita akan join contest akak ni.. give support kat akak k.. nanti sok kita poskan n3nya.. :D

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010