Wednesday, October 21, 2009

Clearance Stok!!! Rege turun lagi..Hanya RM27.50 je...meh cepat..

Memang tak masuk akal betul daku nie..bukan apa daku amik 60 pcs Coolababy One Size Pocket Diapers kat supplier n dah terjual 55 pcs.. so berbaki 5 pcs je lagi.. alang kepalang daku nak habiskan stok yang ada dan nak order baru... kebetulan daku dah dapat order utk hjg bulan.. so daku leh tumpu kat order yang mendatang lak..so far harga promosi masih berjalan hingga 23hb Okt nie..dan daku still amik order thru borang pesanan dan email.. so sapa2 yang nak beli CD dengan harga RM26-RM28 nie, meh la order cepat.. kalau x cukup bajet.. book dulu, byr deposit then bila da ada duit, bayar habis n daku wat penghantaran... Lepas nie daku still jual harga promosi tapi RM30 hingga masa diberitahu kelak.. Rasanya semua orang tahu harga Coolababy One Size Pocket Diapers nie kat pasaran luar or online dalam RM35 - RM45 kan..kalau murah lagi tu comfirm tgh promosi.. so sapa2 yang teringin atau dah cuba ber'CD's nie..meh la order or tempah ..
Dan seperti yang uols da baca title tadi.. daku nak wat clearance stok.. so baki 5 CD tu daku jual dengan harga RM27.50 sekeping termasuk 2 Insert.. kalau amik semua daku jual dengan harga RM130 je + poslaju RM10 so RM140 je..meh cepat..sapa cepat dia punya.. kalau hari nie bayar b4 jam 2ptg..esok uols dapat by poslaju.. warna yang ada hanya (merah 3, pink 1, hijau 1)...mari..mari...mari..
Dan jangan lupa UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ml.. daku jual dengan harga RM17 je sebotol (Pos Biasa ye..) dan kalau beli 3 botol hanya RM50 je.. promosi sampai 23hb nie je.. dah sapa2 yang da beli n belum join Miela77 Aksi Di Aidilfitri..sempat lagi nak join.. leh rebut hadiah berganda..

3 comments:

mama tisya said...

wah harga runtuh tu

Miela77 said...

mama tisya...cpt2..dah tinggal 4 je nie..

mama tisya said...

dh bank in & dh sms

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010