Tuesday, October 20, 2009

Coolababy Cloth Diapers One Size Pocket With 2 Insert Hanya RM28 je..Promosi Sempena Pembukaan Kedai Miela77 Online Shoppe


Jangan terkejut. Memang murah di pasaran. Kenapa? Sebab daku wat promosi sempena pembukaan Kedai Miela77 Online Shoppe pada 16 Okt 2009. So sebagai penghargaan, daku tawarkan Coolababy Cloth Diapers Pocket With 2 Insert dengan harga yang tak masuk akal ni.. Hanya sehingga 23 Okt 2009 ye..Telah dilanjutkan ke 31hb Okt 09 ye..sempat lg nak order. Sapa cepat dia dapat.. Kenapa daku jual jenis Coolababy?? Sebab Lampin Coolababy adalah lampin kain dr kualiti yg tinggi yang mampu dimiliki. Material lampin kain ini adalah lebih kurang sama seperti lampin BumGenius. Direkomen utk kegunaan harian. Memang berbaloi dan menjimatkan.. Saiznya seperti dibawah :-

Dan berikut adalah cara penggunaannya...

Jadi sapa2 yang berminat dan ingin memiliki Cloth Diapers CoolaBaby One Size Pocket nie..meh grab kat sini atau terus buat pesanan melalui borang pesanan di http://miela77shoppe.blogspot.com/. Daku percaya kalau kakitangan kerajaan confirm takut nak membeli sebab gaji bulan nie dapat awal. 25 Nov 2009 nanti baru gaji balik...tak pe, kalau minat daku leh reserve dulu..tapi sebaiknya daku minta deposit 20% dari harga pembelian..

So meh buat pilihan :-

1 CD + 2 Insert = RM28 + RM6 Pos = RM34 (Dep RM10)

2 CD + 4 insert = RM56 + RM8 pos = RM64 (Dep RM20)

5 CD + 10 insert = RM135 + RM12 pos = RM147 (Dep RM50)

10 CD + 20 insert = RM260 + RM15 pos = RM275 (Dep RM100)+ Hadiah percuma UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ml

Tawaran sah hingga 23 hb Oktober 2009 sahaja.

Kini dilanjutkan ke 31hb Okt 2009 krn banyak permintaan suh lanjutkan krn blum gaji lagi...

Meh tempah sekarang..pertanyaan, email ke Miela.77@gmail.com
MARI...MARI...MARI...


2 comments:

Sitisifir10 said...

uiiiyyyohh miela! CD pulak...chaiyyok

Diyana Zulkifli said...

hai miela.slmt bknln..aiseyy..kejapnye promo,tnggu aa smpi gaji bln dpn.hehe.tula,i cikgu..gaji awai sgt haa masuk.hehe

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010