Thursday, October 8, 2009

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest Kurang Sambutan...Sedey nye...

Entri sedey.. huhuhuhu

Daku x pasti dimana silapnya tapi dah 3 kali daku anjurkan giveaway n contest.. tapi kurang sambutan walaupun tetiap hari traffic ke blog daku melebihi 100 orang.. x pasti dimana silapnya.. frust sangat.. maybe daku x sepopular kakyong kot... atau kengkawan blog ku yg lain.. suka tengok contest yg dianjurkan dek bloggers yg mampu menarik puluhan or ratusan peserta.. sedangkan daku nak tarik 10 org pun payah.. mungkinkah hadiah yg daku berikan x segah or sehebat kengkawan yg lain kot... atau daku mmg x layak nak wat contest.. minggu dpn dah nak tutup tapi penyertaan still x memberangsangkan... atau daku patut tamatkan lebih awal since penyertaan pun tak byk.. sori pada semua.. just daku perasan bila daku wat apa2 mcm x mampu menarik penyertaan .. adakah klu daku bg hadiah beratus ringgit baru ramai yg minat kot.. x pe lah.. nak wat cam ne.. apa pun time kasih pd yg menyokong contest daku.. tengoklah.. kalau still x de org join dlm sehari dua nie, daku close awal kot.. at least x teruk nak pilih.. maaf pada semua klu entri ini x sepatutnya daku up kan.. just frust je.. klu uols x suka baca, just close je lah.. ye.. daku ucapkan time kasih pd semua.. pg krg daku kena g sg spt utk hadiri bengkel kewangan hari kedua.. kena gerak selewat2nya kul 6.30 tp mataku x mengantuk lg.. hai mata, tidurlah.. esok nak driving at least sejam.. tidurlah....orioosss...

9 comments:

anamarza said...

Salam..jgn la sedih..bukan tak nk join tapi tak de gambar yg sesuai...raya baru ni anak demam so tak de mood nak snap gambar lg pun mmg bukan jenis yg suka sgt ambil gambar..maaf ya tak dpt join...hadiah tak penting bg yg suka join contest cam sy ni, masalah tak de gambar yg sesuai..tu jer :)

~farahsyeefa~ said...

jgn la sedey ye....saya nak join tapi tak sempat lagi nak karang ayat tentang antiviral tu...
insyaAllah, saya akan join nanti...gambar dah ade :)

AziE-rAh said...

Salam...
Kak Iela, jgn la sedih. Seyes, Azirah teringin nak join contest akak. Tp x der picture time raya ari tue. Entah mana silapnya, mcm x meriah sgt raya tahun nie. Just sempat snap gambar Imran ngan baju raya dia jer. Jgn la bersedih, InsyaAllah. Nnt ada yg join. Biasa la, last minit punya entry. Hehehehe...

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

salam Iela,
saya nak join tapi ada masalah sikit pasal nak lekatkan banner. selama ni selalu mintak adik (Yati Chomeyl) bg code baru boleh join contest. skrg ni adik saya tu sibuk nak sambung belajar balik. kalau Iela boleh bg code utk banner ok gak. hehe

IeYzA said...

kak..jangan cedihhh2 laa...iza dah join tau...walaupun maybe pic taklaaa sebaik mana pun tapi semangat nak bercontest tu tetap ader untuk menyokong akak...jangan cedih lagi k....

Qistina's Mama n Abah said...

Alamak...jgn la sedih.. tak de gambo raya yang menarik nak wat anto kat contest la ...dari aritu dah tengok tapi sebab gambo tak de..

Raya taun ni amik gambo pun payah..apasal ntah. Jgn la sedey...

asmieyra said...

salam.. takyah ler berduka chita.. bukan hadiah jadi taruahn tapi maybe kebizian blooger nagn tugas harian,, sis promote kat blog lain..insyaallah ada le sorg dua join...kiter pon gamabr main cilok jer,coz gambar family sdn xbyk.

zai kulim said...

jgn ler sedih2...buat ler lagi contest pasti zai org pertama yg menyokong..

zueyie said...

salam, alahai sedey nyer dier.jgn la sedih..kite berminat jgk nak join tp tk berkesempatan lagi nk wat n3 utk contest ni. Almaklumler masih mood raya, sibuk ngan jermputan tambahan pula anakanda demam tk kebah2...penin gak kite. jgnlah tutup awl nnt kite tk sempat nk join. cheyum..cheyumm..:)

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010