Friday, October 2, 2009

Nape lak ngan PC kat Opis Daku Nieh....hiss....

Hari nie daku da masuk keje balik lepas 3 hari bercuti. Tapi masuk2 dah la report banyak nak wat, then nak antar thru email..tetiba dari pagi my pc x leh bertenet. Asyik no connectivity je..pc len ok lak tu.. mmg saja nak wat daku naik hangin je.. terpaksa guna pc len sbb report banyak nak antar..ari isnin nie audit dalam nak turun lak..huhuhu..banyyyyyyyyyyyyyakkkkkk kkeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee...

3 comments:

~♥ cik intan® said...

.akak keje ape ek sebenarnye?
.mcm byk keje je ;p

CuTeMiUt78 said...

eemmm kat office kita semalam tenet memang ada prob.. hari ni ok ja plak

POSH76 said...

samalah kita...dah baper hari dah lagu ni...tensen....huhu

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010