Tuesday, October 13, 2009

Contest Wansteddy: Love Teddy Bear

Daku nak join contest yang dianjurkan oleh wansteddy nie..da lama aims..tapi x sempat nak snap gambar sesuai..kat umah bz, kat opis bz, so lastly, amik je la gambar ape pun yg penting bertepatan dengan syarat yang diberi. Apa syaratnya eh...meh kite tengok..
Syarat-syarat wansteddy contest....
1. Jadi follower wansteddy....dah eh...
2. Taruk link blog wansteddy kat bloglist anda..... pun sudah eh...
3. Tepek banner contest wansteddy kat sidebar blog anda...dah gak...
4. Sediakan satu n3 yang bertajuk contest wansteddy: love teddy bear...done

5. Adakah anda meminati teddy bear? Berikan jawapan ya atau tidak...ya sudah semestinya, dah anak 3 pun teddy bear sentiasa dalam pelukan ku..x malu tul..cik abgku lepas ketepi..oppss..teeeet.....
6. Tepek gambar mana2 gambar anda atau ahli keluarga anda yang paling anda sukai. Tak kisah la gambar masa kecik mahupun gambar terkini. Pastikan gambarnya jelas. Anda dialu-alukan meletakkan gambar bersama teddy bear (tiada paksaan).
Dan inilah gambar yang daku pertaruhkan

7. Ceritakan kenapa anda sukakan gambar tersebut.
Sebab, masa nie, Baby Qis tengok syok main dengan toys2 dier, tetiba kakak Amira datang kacau, konon nak join dua kaki, memandangkan cik kak cilik nie da makin cerdik, dikepitnya bear tu konon tak bagi kakak amik siap membebel lagi..aaauuuuu...mmmmmamamamma...konon marah la..daku suka tengok aksinya...kiut sangat...so daku harap ada la peluang baby qis dalam contest nie eh..
Pada yang lain, meh join. Still sempat lagi nieh...

1 comments:

nza said...

good luck baby qis..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010