Thursday, October 22, 2009

Terlebih sudah....MC ari nie..Senarai Peserta Miela77 Aksi Di Aidilfitri..My 10th Wedding Anniversary..

Daku dah terover loaded la...dari segi kerja, peribadi dan segalanya...penat sungguh...so memandangkan bos daku bercuti 7 hari isterinya bersalin, daku amik kesempatan MC gak.. x lalu da..start dr cuti raya sakan 10 hari jejalan sampai last day cuti..then masuk keje mengadap report, lps tu g kl lak sepupu kawin, blik kl g bengkel kewangan kat Sg Spt 3 hari..then layan audit dalam, prepare report kewangan tuk Mesy JPKA, then g Pahang sambung terus ke KL mesy..balik awal pagi selasa jam 2pg terus g keje pagi tu, wat report lagi..last2 mcm x leh nak gerak, semua urat saraf sakit.. dlm pd bz tu bz gak dgn pembukaan Miela77 Online Shoppe..layan order yg boleh tahan gak..waduh2..Dr. Yik, pls give me MC..huhuhu

Meh tengok senarai peserta Miela77 Aksi Di Aidilfitri dan pastikan yg belum join tu berbuat demikian sbb x de extend lagi.. tepat 11.59pm 23.10.09 daku akan tutup penyertaan dan serahkan pd Dr. Wan Mahani Zainal Abidin tuk menilai...31hb 10 nnt daku umumkan pemenangnya ye..

1. http://taufidris.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
2. http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
3. http://zaikulim.blogspot.com/2009/09/miela7-aksi-di-aidilfitri-contest.html
4. http://miezaniera.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
5. http://ijanmemory.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
6. http://ieyza83.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
7. http://nuradyanirosly.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-adilfitri-contest.html
8. http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest-nie.html
9. http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/10/aksi-di-aidilfitri-contest.html
10. http://zueyie.blogspot.com/2009/10/aksi-di-aidilfitri-contest.html
11. http://mylittlemikhail.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
12. http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
13. http://blogjuniza.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
14. http://ayuhussien.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
15. http://shakeymirza.blogspot.com/2009/10/aksi-di-aidilfitri-contest.html
16. http://intanurulfateha.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
17. http://drhanie.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
18. http://cute-miut78.blogspot.com/2009/10/contest-aksi-di-adilfitri.html
19. http://nzizee.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-diaidilfitri-contest.html
20. http://bintanghati-ku.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
21. http://edahjue.blogspot.com/2009/10/aksi-di-pagi-raya.html
22. http://ometomeiorked.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
23. http://myangels-love.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html
24. http://fizaqadida.blogspot.com/2009/10/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Dan untuk makluman uols esok 23hb Oktober 2009, genaplah usia perkahwinan daku dan cik abgku 10 tahun.. so daku bermurah hati untuk melanjutkan promosi jualan yang sedang berlangsung di Miela77 Online Shoppe iaitu :

UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ml = Sebotol RM17 dan 3 botol RM50 je.

Coolababy One Size Pocket Diapers with 2 Insert = RM27.50 sekeping + RM4.50 pos ekspress..sehingga 23hb Oktober tepat jam 11.59 mlm ye..


Tapi, kalau uols x ckp bajet nak beli dan sayang nak lepaskan peluang nak beli dengan harga giler-giler nie, daku terima order n book dengan deposit :-

1-2 kpg (RM10), 3-4 kpg (RM20), 5 -7kpg (RM30), 8-10 kpg (RM50) dan 11 keatas 25% dr harga ye.. daku akan rekod n simpan order uols sampai bayaran dibuat mengikut perjanjian..samaada gaji or hjg bln.. isi borang pesanan or email daku ye.. meh rebut peluang keemasan ini.. tempahan selepas 23hb adalah tertakluk pd harga RM28 sekeping sehingga hujung bulan .. harga asal RM30 - RM35.

6 comments:

AshAnas said...

kak ila, jmput masuk blog shira... tp shira tak dpt join contest ni wlupun ada picas menarik... shira ade gak wat entry tp tu lah, skdr picas je lah... sori ssgt kak ila...

yatie chomeyl said...

hepi annivesary kak ila

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah... nama tersenarai..
eemmm selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 10 thn utk kak iela & hubby. semoga hubungan kalian berbahagia hingga ke akhir hayat.. insyallah

shakeymirza said...

slamat ulangtahun..moga bhgia bsama ke hujung nyawa..

mama tisya said...

happy 10th anniversary...CD dh smp smlm..dh ltk kt blogku:-)

Mama_Aqish said...

salam,

dah promote..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010