Wednesday, October 28, 2009

Kemana Menghilangnya Kak Yong...

Pasti ramai yang tertanya-tanya..kemana menghilangnya Kakyong nie...dah 5 minggu blog Catatan Ibu nya tak berupdate...pastinya ramai yang rindukan kaletah Fikri, Anis dan Aliya kan?
Untuk pengetahuan uols, bukan kak yong menyepi atau merajuk... tapi malangnya lappy kesayangannya yang merajuk... still x repair lagi.. tu yang blognya bersawang sungguh.. daku pun cian gak tengok kat shoutmix nyer .. ramai yang heran.. mana perginya kak yong nieh...
Don't worry... sebarang pesanan boleh disampaikan melalui daku eh.. maybe ada gak yang x tau yang daku nie adik iparnya.. ala yang dia selalu sebut Makngah Miela tu daku la..hahahahah
Tengoklah daku pun da 5 minggu gak x berkesempatan menjengok beliau .. padahal umah daku ngan umahnya 30minit je weh.. bukan x mo.. kekangan masa yang melarang dan menghalang daku dari g umah beliau..uols pun tau kan..da baca kat entri2 sebelum nie.
Nantilah kalau daku kesana, daku bawa lappy kesayangan daku nie untuk dia update blognyer ye...
K daku nak nyelit skit... daku ada stok CD Coolababy One Size Pocket Diaper warna putih 2pcs dan warna kuning 2pcs..nak clearance stok..so daku leh wat pre-order cepat2..
Sapa nak beli 4 CD tu daku tolak RM27/pcs...so kalau beli 4 pcs tu RM118 termasuk pos...First Come First Serve Basis ye..***book by CuppyCakeMommy
** Update..daku ada satu order cancel last minit..sbb x cukup bajet .. so daku nak let go je..(Coolababy Pocket 2 pcs (pale blue & oren), Rainbow 1 pcs (Red), Shiness 4 pcs (3 blue & 1 green)..let go semua dgn harga RM300 termasuk pos..tp klu nak best price email daku eh..atau klu nak beli asing 2 gak..***
Dan daku tgh amik pre-order
CD Coolababy One Size Pocket Diaper with 2 insert RM28/pcs klu beli 5 RM27.50/pcs n 10 RM27/pcs..
CD Coolababy AIO RM29/pcs. klu 5 RM28.50/pcs n 10 RM28/pcs
CD Babyland Printed RM34/pcs klu 5 RM33.50/pcs n 10 RM33/pcs
CD Rainbow RM30/pcs ****kesilapan informasi ye. harga kat sini bukan RM30/pcs tapi RM34/pcs...kesilapan amat dikesali..nasib baik supplier tegur..huhuhu..****
Boleh beli campur2...daku bagi semua harga istimewa..
Pakej A...2 Coolababy Pocket, 1 AIO, 1 Babyland dan 1 Rainbow RM160 termasuk pos (Dipasaran RM185 keatas)
Pakej B...1 Coolababy Pocket, 1 AIO, 2 Babyland dan 1 Rainbow RM170 termasuk pos
Pakej C .. 5 Coolababy Pocket, 2 AIO, 3 Babyland Printed RM300 termasuk pos
Pakej D ... 3 Coolababy Pocket, 2 AIO, 3 Printed Babyland dan 2 Rainbow RM320 termasuk pos..
Daku amik deposit untuk preorder ye....
1 - 4 pcs (Deposit RM20)
5-9 pcs (RM50)
10 pcs keatas (RM100)
tapi boleh deal n nego utk deposit tu..
Kakitangan kerajaan yang gajinya nun 25 Nov nnt...jangan risau kalau minat nak order tp takut x cukup bajet..meh order .. email iela Miela.77@gmail.com utk deal deposit dan harga..n gaji nnt baru bayar...senang je...dont worry...rege nie sementara je ye...takut reseller lain marah karang...sampai 31 Okt nie je.. so tempah CD anda sebelum terlewat...jgn risau x de bajet kutu pun ada...
Stok BBland Printed sampai lusa, AIO dan Pocket 15hb n Rainbow anytime from now.
UK Magic Bio-Tech Herbal Antivirus Formula 5ml..3 botol RM50 dan 1 botol RM17...kalau rasa nak demam tu better la beli..mmg x jadi demam punyer...
Meh order cepat..return customer daku bagi rege istimewa...
dan rajin2 la uols klik n menyumbang di Catcheye ye..mmg berbaloi..sambil2 tu klik gak my nuffnang..

7 comments:

DNNA said...

Salam ...

Kalau ke rumah kak yong, mintak tolong sampaikan salam wendu yer ... TQVM ...

Wah, business sudah maju ... Teruskan usaha !!

nza said...

ooo gitu kisahnya, rupanya iela ni ipar kakyong.
patut le lama xup-date blog dia. oklh krim salam kt kakyong tu ye. Moga lappy dia cpt sembuh...
Good luck dgn bisnes iela yg semakin brkembang tu....

Miela77 said...

DNNA, nza..Insyaallah..nnt klu jadi iela g iela sampaikan salam pada dia ye...

yatie chomeyl said...

k.ila, tu la..rindu giler dgn kyong.kem slm rindu kat dia ye

Nadiah Sidek said...

kak iela..kirim slm ke kak yong ye..lama dh tak 'dgr' dia 'berceloteh' :)

CuppyCakeMommy said...

saya nak beli coolababy 4pasang tu..
rm118 kan?tapi boleh ke saya nak buat payment 2x..this month and next month..this month nak pakai duit..parents g haji..postage barang sume next month la kira..email saya ysalli@yahoo.com..

Miela77 said...

Yatie chomeyl, nadiah..mmg daku tau ramai yg merinduinya..sbb tu iela wat entri khas tuk dia..so nnt bl g sana leh iela tunjukkan padanya betapa rakan2 alam maya nyer nie amat sayang n rindu padanya..hehehe

CuppyCakeMommy...klu minat nak beli isi borang pesanan cepat..takut org lain lak tangkap..tp ada preorder..klu book sekarang..iela bg rege nie gak tuk preorder..jimat skit..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010