Monday, October 26, 2009

Meh Layan Aksi Baby Qis...Adui..makin lasak weh...

Daku amat2 la bz hari nie...tetiba Ketua Unit Audit Dalam Kementerian turun n wat taklimat serta teguran pg td...da la 2 ari daku MC khamis n jumaat lepas... maka daku masih blink2 lagi.. sementelah daku tido jam 3.30 pg gara2 nak adjust CD yg daku terima kul 12 tghmalam gitu..x cukup seperti yg daku order n warna pun x semua ada.. jenuh daku adjus bagi my customer puas hati..akhirnya kul 3.30 baru tido...huhuhu... tapi apa yang mengembirakan hati daku order makin banyak sampai x menang tangan... khas utk preorder Nov nnt... sapa yang belum berbuat demikian, cepat2...reserve 350 pcs je.. tengah bulan Nov dalam 14 - 15hb dapatlah..n sapa yang da booking n byr deposit or penuh daku akan dahulukan..oppss...x mo cite psl bisnis..nak cite pasal gelagat baby qis lak..


Wah..tanggal 2.11.09 nie genaplah usia Baby Qis 9 bulan...cepatnya masa berlalu.. makin lasak, cerdik dan nampaknya berkembang seiring dengan usianya...alhamdulillah... Sekarang merangkak makin laju, duduk dah kukuh, berdiri pantang lepa, berpaut dkt mana2 je asal boleh.. berapa kali berdentum jatuh .. meletop kepala.... lepas tu nangis selak.. tapi x serik...wat lagi...bergantung dan berpaut je.. kalau daku baring... siapla kena panjat.. tapi.. itulah yang mengubat hatiku setiap kali balik keje... pasti merangkak tunggu depan pintu... kesiannya jadi mangsa buli kakak n abang je.. x pe, x pe... tunggula Baby Qis besau skit...siapler..


Gambaw bawah nie, masa Baby Qis merangkak masuk dalam bakul kain.. pastu datang opahnya dirikan bakul tu..apa lagi gayatlah kawan.. datang Kak Ayu, join dua kaki...tangan opah le tu...


Jeng...Jeng..Jeng...Baby Qis nak kuar...oppss...mamaaa...nape bakul nie berpusing...wwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Waaaaaaa....nape Baby Qis kena tinggal sorang kat dalam almari nie...padan muka..hahahaha



Hahahahah...Baby qis da mula memunggah...mama...karang kemas sendiri...Opah Tih..ampunnnnn....



Pose paling cun Kakak Amira n Baby Qis.. b4 balik KL. Kat umah Opah Tih di Felda Sebertak.. Abg Bad jadi cameramen yg tak bertauliah...


Perasan tak muka Abg Bad...ngeri je...takut naik kuda..puas pujuk...oh anak jantanku...



3 comments:

iedaLUVsham said...

allolo..dah beso bb qis! cute! :) makin lasak ek

Ena Qalinsya said...

hahaha
igt anak2 ena je yg ske men bakul upanye anak2 k.miela pun sama ek

Miela77 said...

iedaLuvsham..mmg pun..makin bertambah club mengembah kat umah tu..

Ena Qalinsya.. mmg habit bb nie, pantang nampak benda pelik..huhuhu

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010