Saturday, October 24, 2009

Bersediakan anda untuk dinilai??/?/ Get ready peserta Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest eh...

Wah..get ready..juri sedang marathon ke blog semua peserta Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest...dan skrg tgh menjengah blog sapa yang bertuah tu eh.. daku tgh online dgn Dr. Mahani skang nie...so sapa2 yang perasan blognyer telah dikunjungi... nantikan je la pengumuman pemenang nya nanti... kalau Dr Mahani dapat selesaikan pemarkahan awal.. so pemenangnya akan diumumkan awal.. x yah tunggu 31hb Okt nie..eh...
Dan promosi Coolababy One Size Pocket Diapers telah pun berakhir dan rege kembali ke RM28 /pcs...sampai 31hb Okt nie ye.. tapi UK Antivirus Bio-Tech Herbal 5ml tu still dgn harga RM17 sebotol dan RM50 tuk 3 botol...meh order cepat...
Daku x leh lelama..anak2 ku luarbiasa lasaknya hari nie..aduh...penat sungguh...mlm kang nak g dinner anjuran tpt keje cik abgku..so cantikla tu sempena My 10th Wedding Anniversary ... satu kilang cik abgku sambut..hahaha ... daku suka...nnt daku wat entri khas ttg my anniversari..skang bz giler...x tau nak wat pe..
k ... arioss....sampai ketemu lagi...jgn lupa singgah http://miela77shoppe.blogspot.com ye...banyak produk yang baik untuk dimiliki... sokonglah biz ku yang seadanya nie ehh...

3 comments:

segalanyer kuterima... said...

tak sabar nak tahu nie walaupun kinah tak sempat nak joinkan diri..nanti buat lain erk..

yatie chomeyl said...

menunggu ketibaan juri dgn sabar eheh

Miela77 said...

Juri dalam proses pemarkahan...tunggguuuu...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010