Tuesday, August 25, 2009

Amboi..dua hari MC ... tapi bz cam x sakit..hehehe

Untuk makluman uols, daku da dua hari MC, x berapa sihat..but yg sebenor2nya.. cik abgku, Amira n Bab Qis yang demam...dua hari berturut2 g Emergency Department, Hospital Ipoh. Risau gak tempeture Amira 38.5, then smlm cik abgku n Baby Qis lak...masing2 temp 38 darjah celciuos... Capek den...bisnes smlm n ari nie, Angah yg handle..so far ok la.. dapat untung sikit2 tambah2 pendapatan...tapi hariku makin sibuk.. tambahan lak dengan order pekasam yang baru ku terima, g wat posting order lama yang dah jadi pekasam gara2 Ikan Pekasam Perlis x de stok... nasib baik daku dapat stok Ikan Pekasam Tasik Raban....pure dari Lenggong Perak.. daku da rasa... sedap gak...sama rasa cam Pekasam Perlis...so daku deal ngan ownernya terus... then daku skrg leh order anytime... just call... at least senang nak pickup..tak jauh n tunggu lama2.. sori Cik Mat... daku x la talak tigakan pekasam perlis... cuma servisnya last minit cancel wat daku frust.. kita deal ngan duit org... org tunggu... slalu daku akan post setiap sabtu... tapi da dua kali sabtu x post lagi.. customer pun leh lari.. so bagi mengelakkan perkara yang sama berlaku... daku kena cari inisiatif lain... x mau hilang customer beb... tapi kalau pekasam perlis da ada stok, daku still amik.. coz pelanggan tetapnya ada...nanti daku snap gambar pekasam tasik raban tu...
Oh ya, berbalik pada cite Demam nie, kat emergency sikit punya ramai ke manusia, semua kes lebih kurang... DEMAM, BATUK, SAKIT TEKAK... takut jangkitan influenza H1N1... syukur alhamdulillah, malam tadi daku bw Baby Qis g emergency, then balik daku sapu seluruh badannya dengan UK Antivirus tu, sapu kat hidung, titik setitik kat mulut sebelum menyusu... then dia tido.. merengek x mcm hari2 sebelumnya.. adatlah, takkan buh skali nak terus baik... heran gak..nanti ubat apa tetiba leh terus sembuh... tapi tuhan punya kuasa.. alhamdullillah, panas da kurang, da nak menyusu n mula aktif.. so esok daku leh keje.. Amira pun da x panas sgt badannya... cik abgku je sbb x titik dlm mulut.. tapi cik abgku kata leh bernafas selesa lepas buh kat hidung... terima kasih sesangat pada Dr Wan Mahani kerana mencipta formula yang amat baik dan berkesan ini. Skrg daku dapat gak order dari kawan2 blogger, orang luar n kawan2 pejabat...so far feed backnya baik... tapi semua itu dengan kuasa Allah S.W.T gak..betul tak..
Stok masuk 200 botol petang nanti... sapa2 nak order leh email daku di Miela.77@gmail.com then leh deal harga...kalau ambil sebotol kecil 5ml just RM20 termasuk pos, botol besar 100ml RM150 termasuk pos.. tapi kalau lebih, daku bg diskaun..don't worry... then pada yang da pakai n rasa keberkesanannya, mohon wat entri skit or bg testimoni kat sini eh..
Then sapa2 nak beli pekasam pun meh rasa Ikan Pekasam Tasik Raban... hanya RM6 termasuk pos.. kalau beli 5 bungkus RM30 termasuk pos.. email eh..
5juta berisiko dijangkiti H1N1...ikuti keratan akhbar disini
Meh buat duit raya : http://www.danaraya.com/?id=miela77

4 comments:

Mama Safiyyah said...

kak, saya pun MC ni....esok insyallah masuk ofis saya bgtau kawan yg nak order pekasam hari tu suruh dia masuk duit kat akaun akak keyh.....thank you kak

CuTeMiUt78 said...

oh.. akak mc ya..hik..hik..hik..
semoga semuanya sihat kembali hendaknya..

CuTeMiUt78 said...

kak, lupa la.. nak bank in kan duit semalam + tak sempat.. sebab waktu blk keja dah kelam kabut nak kejar waktu berbuka.. nnti free skit kita g masukan ya.. apapun nnti kita info back..

bisnes akak kencang aaarr

miela77 said...

Mama Safiyyah...ye ke? x pe..skrang amik Pekasam Tasik Raban..ready stok senang dapat..

CuTeMiUt78...take ur time...da bank in gtau.. kencang ke? Alhamdulillah..rezeki yg diturunkan oleh Allah S.W.T...kita hanya berusaha...

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010