Tuesday, August 4, 2009

Moh kite join program Danaraya.com

Daku saja je try2 mana la tau rezeki daku n anak2 nak dekat raya nie.. Pada kengkawan yang berminat, leh la join dua kaki...
Apa yang uols nak kena wat? Senang je...Just click Link kat bawah nie dan kalau minat leh la cuba cam daku...mana tau selain nuffnang, kita leh jana pendapatan kita dalam diam.
Moh kite review apa dia sebenarnya DanaRaya.Com nie...

5 comments:

Mama Safiyyah said...

mmg dekat2 nak raya ni, kita kena pandai2 jana duit lebih kan......huhuhu

miela77 said...

mama_safiyyah..tulah..cuba2 je..mana tau ada hasil...

iedaLUVsham said...

macaam best pulak kak, nnt ieda g tgk plak ;)

Atiqah said...

hmmm skrg ni de mcm2 cra nk wat duit online..tp tu la tiqah x bape berani nk cuba semua ni..maklumla..kalo nk kuar duit pon terfkr nk kena beli buku la..duit bljr pon ditaja..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm best ni.. aku dah join kan diri gak.. nntikan pembayarannya..sama2 la kita mencari duit raya

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010