Wednesday, August 5, 2009

Hari yang agak sibuk

Wah...ari nie daku sibuk bangat... byk keje nak wat...ptg krg nak kuar bw Baby Qis g checkup 6 bulan.. sedar x sedar dah 6 bulan Baby Qis nie.. dan dah pandai MERAP... umahku tunggang langgang coz bz keje..balik bz layan anak2, kain baju...wah..menggunung yg dah basuh n belum.. sama je tingginya...minggu nie daku kena keje overtime kat umah.. settle kain baju, kemas umah, mop, itu ini... huhuhu.. sesungguhnya working mummy nie kene byk berkorban ek... tapi daku rela, kerana rumahku adalah syurgaku.. betul tak?

Oh ya, jgn lupa vote daku BPC24 di link SINI dan G07 di SINI ye..daku menghargainya.. dan meh join my giveaway...ada 3 pekasam dan 2 hadiah bonus tuk direbut... serta meh kite sama2 jana pendapatan di DanaRaya.Com mana tau rezeki kita bertambah dekat2 nak raya nie..


4 comments:

Atiqah said...

hmm tiqah pun tgh fkr ni samaada nk jd working mommy or just be a fully housewife..hehe..dh fkr tu..bkn pe..dh x lme dh tiqah akn grad..pastu keje..pastu kawin..so kena fkr la kn..
by the way, tiqah dh email ke 10 org..entry ikan pekasam akn menyusul kemudian..

CuTeMiUt78 said...

eemmmmm gitu ya... eh ada give away lagi ke.. napa tak perasan erk..

Mama Safiyyah said...

mmg penat jd mak kan.....tp insyallah.....ada ganjaran drNYA nanti

iedaLUVsham said...

huhuh!! bb qis dh pandai memerap, nak perhatian kot..kecian dia, alhamdulillah dh kuar dari wad.. ;)

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010