Monday, August 17, 2009

Antidot tuk H1N1..oleh Dr. Wan Mahani..Penyelidik/Saintis

Alhamdulillah, kegusaran daku terhadap kesihatan anak2 ku berkurang sejak daku dapat Antidot berbau serai wangi ciptaan dan selidikan Dr. Wan Mahani, kenalan daku yang juga seorang saintis serta Penasihat Dunita Perak. Daku rasa bertuah kerana terpilih tuk mencuba antidot beliau dan daku bakal diberi peluang tuk memasarkan antidot ini kepada rakan2 secara online. Mungkin dalam sehari dua nie, beliau akan email perincian, gambar dan harga antidot tersebut. Menariknya, antidot ini dicipta khusus tuk menangani dan mencegah dari jangkitan virus H1N1 dan amat sesuai tuk kanak2. Just titik diatas lidah atau air sejuk dan minum. Boleh disapu di hidung dan dileher tuk keselesaan akibat gangguan selsema dan batuk. Daku dah try tuk Baby Qis dan alhamdulillah akhir2 nie tidurnya tak terganggu seperti selalu. Syukur kerana daku gatal mulut mengadu pasal kesihatan Baby Qis dan terpilih tuk mencuba antidot tersebut. Malangnya daku lupa nak snap gambarnya. Nanti daku snap n daku letakkan kat entri ye..
Semalam adalah hari terakhir PC Fair kat Stadium Indera Mulia Ipoh dan daku berkesempatan tuk g n survey apa yg menarik kat PC Fair tu...n daku dapat AVIRA Antivirus Security Premium hanya dengan harga RM58 je tuk 1 user, SD Memory Card Reader RM5, Cooler RM6 n daku try Maxis Broadband 3.6MB Pakej RM78 sebulan n free 7 days trial dengan bayaran RM100 (Refundable Within 7 Days) + USB Stick Modem. Daku x berminat ngan USB Stick Modem tu tapi daku tertarik ngan promosi trial 7 days if not satisfied money back gurantee..tapi within 30 days by check la..x kisah at least try mana la tau covarage lebih baik dari celcom broadband 384kbs yg macam hampeh nie...daku comfirm terminate that service end of this month...x berbaloi...waktu biasa pun nak loading page pun susah ni kan lagi waktu puncak...x mau, x mau, x mau..
Oh ya, sapa2 yang berminat nak tau pasal antidot tu, leh email daku, or tinggalkan komen kat sini...lepas daku dapat info, gambar n harga, daku akan uploadkan n reply kat uols...
K...daku nak start keje...da 8.26pg tapi daku still duk taip entri...kang x terbentang tuk report mesy JKPP kul 9.00pg nanti...choww....salam..

3 comments:

AshAnas said...

ye ke? cpt2 update ttg antidot tu ek...

miela77 said...

AshAnas...mlm td da jumpa Dr Wan Mahani n dia ada bg sample tuk dijual dan harga...insyaallah, moga2 penyakit tu dihindarkan dari kita...

Mama Safiyyah said...

segala penyakit dan penawar adalah dariNYA jua.....kita selaku hamba hanya mampu berusaha.....tahniah kak, kerana berusaha dan berdoa.....semoga diberkatiNYA

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010