Sunday, August 30, 2009

My Maxis Broadband cam hampeh

X tau nape, tapi dari tadi asyik dc je...pas tu nak loading very2 slow..daku nak update utk Miela77 Giveaway pun x dpt..x leh upload gambaw..gerammmm... dah la masuk ari nie da dua hari daku kantoi bersahur..smlm bangun da kul 5.15..masak maggie je kat depa.. tapi daku x makan, x ley masuk ler maggie pepagi buta.. pagi nie lak..langsung x sedar...adus.. maka dengan itu keupayaan daku agak terbatas kerana kekurangan air masak..huhuhu.. Maxis oh Maxis...kembalilah seperti biasa... wwwwwwaaaaa.....

1 comments:

Norhafizah Madzlan said...

Ahahaha....takpe karang buka puasa nnt makan ikan pekasam banyak2 supaya boleh cover kurang asam sekarang...huhu...

Saya nak order gak ni ikan pekasam tp ada satu peket lg ikan pekasam dari mana ntah masih kat umah...mak saya tgh loya2 skang...dah abis yg tu kita berurusniaga ya.,..insya ALLAH

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010