Thursday, August 6, 2009

Anak2ku diserang demam....

Nampak gayanya daku kena balik umah...nak bawa ketiga2 anakku g klinik...Semua demam termasuk anak sedaraku Ayu...daku pun ting tong lagi pala nie...x leh jadi...sebelum melarat daku kena rawat lu...kang da melarat daku gak yang susah. Doakanlah kesihatan kami anak beranak..

GIVEAWAY KU MASIH BERLANGSUNG TAPI KURANG SAMBUTAN...MUNGKIN KERANA KALAU DAH LAMBAT SUSAH NAK KEJAR KOT...SO DAKU FIKIR DAKU NAK ASINGKAN GIVEAWAY PERTAMA DAN KEDUA...MAKLUMAT SEPERTI DIBAWAH...

TAJUKNYA MIELA77 GIVEAWAY CONTEST...APA PENDAPAT UOLS..KALAU OK..DAKU ON ESOK..

Keempat : Wat satu entri kat uols nyer blog...cite tentang pekasamku...cam ala2 promotion la... pastikan ada banner n link back to my blog...entri yang paling kreatif dan berjaya meraih pelanggan datang akan menang, pastikan uols bg ur entri link kat kotak komen entri nie... 1 hadiah tambahan (pekasam + hadiah bonus)
Kelima : Email tentang entri
http://miela77.blogspot.com/2009/07/ikam-pekasam-untuk-dijualsticky-mode.html kepada 10 rakan2 anda dengan cara yang paling kreatif dan pastikan cc ke Miela.77@gmail.com .... 1 hadiah tambahan (pekasam + hadiah bonus)

Dan ada hadiah bonus...apa dia? Tak leh gtau lagi...tunggu hingga akhir nanti...

7 comments:

iNa said...

demam??alahai...ciannye..
moga cpt sembuh yaaa..

Mama Safiyyah said...

akak....bukan mmg tu antara syarat yg akak tambah dlm second giveaway ke? dua2 tu mama dah buat dah...mungkin tak ramai sambutan sebab akak punya blog ni sedikit payah nak tinggal komen....tak taulah kalau saya sorg je yg mengalaminya...tp sangat susah utk tinggal komen and kdg2 mcm ada virus...terus kena off pc and on semula

Atiqah said...

tiqah dh anta email tu..yg syarat utk tgglkn komen 1 hari 10 komen tu mmg x terkejar dh la sbb hmpir semua entry tiqah dh komen akobat dr giveaway yg lalu..hehe..si nk kejar utk syarat ke4 dan ke5 je la ni..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm betul cam mama safiyyah ckp.. kadang2 kan nak meninggalkan komen kat sini.. kena refresh byk kali baru blh.. pasal promotekan dan emailkan tu.. insyallah akan dilaksanakan :D

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian budak2 tu demam ya.. better check ngan doc.. yelah sekarang ni demam tak blh dibuat main2 kan.. bahaya

miela77 said...

Ina...alhamdulillah..pg td nampak da ok skit..

Mama Saffiyah, CuTeMiUt78......ye ke? nape ye..

eRiNsZ said...

setuju ajor..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010