Friday, August 28, 2009

Miela77 GiveAway...Sticky Mode

STICKY MODE...SILA SKROL KEBAWAH TUK ENTRI TERBARU YE...

Updated~~~~ dengan ini Miela77 Giveaway ditutup ...trrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeetttt... tunggu pengumuman pemenangnya pada 31hb Ogos 2009 ye...

Daku nak rombak sikit...dengan rasminya terdapat perubahan dalam Pengomen Miela77 Terbanyak GiveAway Ogos 2009 iaitu syarat keempat dan kelima dikeluarkan dan dijadikan Miela77 GiveAway berlangsung dari 11 Ogos hingga 28 Ogos 2009 jam 5.00 petang.

Penyertaan yang sebelum ini daku ambil kira. Don't worry...

Apa yang perlu dilakukan?

Pertama : Jadi my follower n link miela77 kat ur blog...(x de link x aci)

Kedua : Copy gambaw pekasam ku nie ...



paste kat sidebar ur blog n tulis....Miela77 GiveAway...kat gambaw tu pastikan ada link balik ke blog ku ek...

Ketiga: Wat satu entri kat uols nyer blog...cite tentang pekasamku...cam ala2 promotion la... pastikan ada banner n link back to my blog (kalau wat sticky mode adalah satu bonus)...entri yang paling kreatif dan berjaya meraih pelanggan datang akan menang, pastikan uols bg ur entri link kat kotak komen entri nie... 1 penyertaan

Keempat : Email tentang entri http://miela77.blogspot.com/2009/07/ikam-pekasam-untuk-dijualsticky-mode.html kepada 10 rakan2 anda dengan cara yang paling kreatif dan pastikan cc ke Miela.77@gmail.com .... 1 penyertaan

Setiap penyertaan layak memenangi hanya satu hadiah sahaja. Apa hadiahnya? Sebungkus Pekasam yang dipos terus kerumah anda bersama satu hadiah misteri.

So, meh la join lagi...huhuhu

9 comments:

Mama Safiyyah said...

akak....mama dah buat semua tu....jd berapa penyertaan? dah makin confuse lah kak

miela77 said...

Mama Safiyyah...memandangkan semua syarat dipenuhi, mama entitled tuk 3 penyertaan.

Ummi Hanie said...

wah kak miela wat giveaway...pekasam lagi tuhhh...Hanie maybe xdpt nak join kot kak sbb pasni lappy dipinjam oleh incik somi..huhuuu...slamat bergiveaway yea...kalo nk tgk bby nnti maila bawak pekasam gak..ahaks~

miela77 said...

Ummi Hanie...x pe la...moga selamat melahirkan..

Atiqah said...

kak Iela..setelah sekian lama memikirkan nk wat entry psl ikan pekasam ni..akhirnye wat jgk..hehe

1. dh jd follower
2. dh tepek banner giveaway tu
3. dah wat entry siap lekat ngn gam UHU lg tu

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/08/ikan-pekasam-my-abahs-favourite.html

4. dah send email kat 10 org and dah CC kat Kak Iela..lme dh wat ni nnt kak Iela check blk ek

cmne kak Iela menepati syarat2 x?

eRiNsZ said...

special entry for kak miela:
sila ke umah pink ku itew..

http://ehemsz.blogspot.com/2009/08/pekasam-itew-milikku-jua.html

canteeek tak ikan pekasam saya? hehhehe

miela77 said...

Atiqah, Erinsz...da review..makacih..

anamarza said...

salam miela77...

dah buat all syarat..ni n3 tuk contest u ni:

http://anamarza.blogspot.com/2009/08/miela77-giveaway.html

harap di terima....

miela77 said...

anamarza...k da review..menarik..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010