Monday, August 10, 2009

TOLONG VOTE DAKU LAGI WEH....Sticky Mode

Daku wat sticky mode tuk meraih undi samaada kengkawan blog, my follower, silent reader, dan sesiapa saja yg sudi menjengah blogku nieh..


Daku nak minta jasa baik uols semua, tolong VOTE tuk daku sempena BREASTFEEDING PHOTO CONTEST 2009 yang dianjurkan oleh Nurul Dhia.


Cara2 nak vote, sila klik SINI dan uols hanya perlu
klik saja kat kotak yang disediakan.
Sila klik pada no dan nama seperti berikut:


BPC24 - Rozailawati aka Miela77


Tolong vote daku ye kengkawan...Para pengejar Pengomen Miela77 Terbanyak....tolong vote dan war2kan pada semua...nanti kalau daku da menang daku wat award tercantik tuk uols...dan daku akan guna Mr. Random tuk cari insan bertuah diantara voters2 daku semua...daku belanja ikan pekasam....orang berbudi kita berbahasa...tul tak?
Jangan lupa tinggalkan pesan kat komen box tu...nanti daku x tau lak...


Boleh vote lebih dari 1 peserta tapi hanya sekali saja.
Kalau uols da klik tuk kengkawan uols, tak pe, uols still leh klik tuk vote daku nyer lak...Makanya diingatkan, uols boleh klik lebih dari 1
tetapi uols hanya boleh menghantar sekali saja undian tuk org yg sama.
Undian kali kedua atau berulang akan ditolak sebab
sistem akan blok pengundi by cookie and IP address.


Tempoh undian dari 27 Julai - 10 Ogos 09.


Daku ucapkan terima kasih diatas vote uols tu...

36 comments:

Iena said...

yerlah2... dah cam demam AF plak ko ni... aku AF pon x pernah2 htr vote... alih2 kena paksa vote ko plak... tp sebab ko kwn aku, aku mls r nk berkira... bkn abes kredit pon kn... hu3.

CuTeMiUt78 said...

don't worry dear.. daku dah pun vote utk ko..

nnti daku vote lagi.. tapi guna lain pc plak.. :D good luck k

Ena Qaisya said...

ok dh jmp.. dah vote pun..
ko bg aku link tak penuh :P

iedaLUVsham said...

udah d vote, semoga berjaya ek ;)

10 said...

nk p vote la ni

Atiqah said...

dh vote dh kak Iela..wah saingan sengit tol ek..teruja tiqah nk tau sape yg mng nnt..pe pun good luck kak Iela..tiqah dh vote tau..

Atiqah said...

dh mengalahkan prgrm realiti tv lak..nsb baik x pakai kredit..kalo x maybe ssh skt la nk vote..haha..

ziha said...

hmm..kite da vote pon..good luck yer kak miela..

ziha said...

huhu..klu pki cdt..err.mcm sush ckit la nk vote..huk2..

ziha said...

bukan nyer kdekut..tapii..bajet lari..haha.. gurau jer..

AshAnas said...

shira pon dh vote utk kak iela... gud luck utk kite sama2 ek! sejuk x genting skrg?

Atiqah said...

rmai gak kenalan maya tiqah yg msuk contest ni..aishh x tau nk sokong sape..semua tiqah sokong,so tiqah vote je semua..

eRiNsZ said...

dah di vote heheheehehehehe
before entry nie kuar lagik hehehehehehe

eRiNsZ said...

tp daku vote scara berjemaah gitew...

eRiNsZ said...

1 untuk kak miela
1 untuk amy
1 untuk kak ecar
=3 undi...

undi rosak~tiada okeh
pngundi hantu juga tiada...

ziha said...

Hm sokong jer semua Tqah..kak erin xmasuk e?? klu kak erin masuk kite vote pnye laah!

miela77 said...

Iena,CuteMiut78, Ena Qaisa, Ieda, Atiqah, Aten, Ziha, AshAnas n eRiNsZ...makacih krn sudi mengundi k.iela...kita doa2 la ye...

ziha said...

Same2 Kak iela..no hal lah..kalo de pe2 contest y mmerlukan vote..gitahu jer kami..kami sentiase mngundi! yayyy!

iedaLUVsham said...

amin...semoga menang ;)

miela77 said...

Terkini...undianku da naik 22 weh...makacih kpd pengundi2 ku...klu da undi tu gtau kat sini...leh daku minta mr random cari yang bertuah tu...

saddam said...

saya baru lepas vote akak.. :)

Dj Epoi said...

Salam......Tak Dapat ikan pekasam FREE tak mau VOTE hehehehhehehe....

Boley ker camgituh?

ziha said...

hehe..blh gak mcm tu Dj Epoi..haha

miela77 said...

Semua...makacih krn undi daku...DJ Epoi, jgn la wei...huhuhu

asmieyra said...

sis dah vote..good luck

asmieyra said...

btul4x DJ epoi...huhuu..ok sis?

asmieyra said...

nampaknyer semua muhukan pekasam akak

iedaLUVsham said...

udah d vote lagi ;)

iedaLUVsham said...

semoga ber jaya ;)

asmieyra said...

sis,,daku kebizian skrg..kalo da masa akan ku vote yer..dah vote tuk top up nanti k?

asmieyra said...

apapon chayokkk go..sis goooo

asmieyra said...

apa pon resultnyer..harap sis happy..ranking brapa skrg??

MAMADANISH78 said...

mamaD dah vote miela dah...
miela...dah sampai ke adiah mamaD tu???

Mama Safiyyah said...

kita pun suda :-)

miela77 said...

Pada semua...makacih for voting daku...sapa2 yg nak pekasam free tu join je my giveaway tu or lagi senang order je...huhuhu...

Atiqah said...

hmm..x terkejar nmpknye contest kak Iela bulan Ogos ni..tiqah dh send email..nnt wat entry lak..nk fkr entry yg kreatif2..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010