Saturday, August 8, 2009

Hepi Besday To Me

Hari nie,08.08.09 maka genaplah usiaku 32 tahun. Dah makin bertambah umor ku seiring ngan bertambahnya berat badanku. Anak pun da 3...kat dalam still samar2...kalau ada dah ompek...huhuhu... Daku x sempat nak wat entri panjang2 memandangkan daku x online... ni pun kebetulan daku g STEVEN'S HOTS POT yang baru dibuka dua minggu yang lepas. Kebetulan daku baru je dapat kad STG nie, so kami reramai g celebrate kat sini. Daku rakam beberapa gambar tuk tatapan umum...tapi dah abis makan baru ingat nak snap...so daku bersiaran secara langsung di SHP la nie..jap g da nak balik...Baby Qis da membebel.. Kepada CiUtMiUt78 yang sudi membuat entri khas sempena besday daku, terima kasih sangat2...daku amatlah terharu...rasa macam dihargai walaupun berkenalan dialam maya...pada yang lain yang wish daku...terima kasih daun keladi...daku x ley lelama...nanti daku bersiaran lagi...

KEPADA ANAK SEDARAKU ANIS…SELAMAT HARI LAHIR YG KE2 GAK..MAKNGAH X SEMPAT G UMAH..MOGA ANIS JADI ANAK YANG SOLEHAH, CERDIK, CERGAS DAN SIHAT.
SELAMAT HARI LAHIR BUAT DIRIKU...cik abgku x wish lagi...cam selalu...suka wat daku tertunggu2..sedey tul...dia cam besa la...suka wat daku merajuk...huhuhuhu
Ni le kek yang da abis makan...huhuhu
Baby Qis da boring giler..
Baru perasan x de gambaw Amira pun...dia cam besa la sebok main x ingat bende lain...
Ateh dan Opah da boring giler...
Entri nie daku edit balik..memandangkan daku wat masa kat STG tu kelam kabut ngan Baby Qis..so ari nie baru leh edit..makacih pd semua kengkawan yg wish Hepi Besday to Me...daku menghargainya...








16 comments:

Atiqah said...

wah bestnye celebrate birthday...kek tu pon nmpk sedap walau yg de kat gmbr tu dh tggl sisa..hehe..semoga kak Iela ceria dan happy selalu..

cik intanurulfateha said...

hepi besday kak! :)

hadina said...

hepi birthday kak miela..dah 32 thn skrg ni yer..
ape azam umur baru ni..?semoga success dlm kehidupan n ape jua bidang yg diceburi..semoga menjadi ibu yg berjaya...

iNa said...

happy birthday..
moga pjg umur...& murah2 rezeki slalu yer... :)

Dj Epoi said...

Salam....
Selamat Hari Lahir....Sahabat!!

Wow.....beza satu hari jew ngn Suked....Suked baru jap tadik......hehehehhee dah tidow dah ponk selepas dapat hadiah...kaaaaaaaaaaaaaaah!

NaDiaH SiDeK said...

happy b'day kak iela! :)

eRiNsZ said...

epi best dei tu yu... epi best dei to u...

yatie chomeyl said...

hepi bday iela ;)

kakyong said...

selamat hari tua... :D
ape resolusi tahun ni.... adakah menjalankan misi membuang lemak... ;)

10 said...

selamat ari lahir...
semoga pnjang umur...
dimurahkan rezeki...
diberkati Allah selalu...

Mama Safiyyah said...

heppi besday kak....sorry terlewat wish.....semoga akak murah rezeki dan sentiasa bahagia dan berjaya dlm apa jua bidang yg akak ceburi,.....

nza said...

hepi besday..soli lmbt wish....moga pjg umur n bahgia alwz..

miela77 said...

Pada semua...makacih atas ingatan uols..daku terharu...

CINTAMANISZ Lite said...

Hepi belated besday mila. Semoga sukses selalu. Hepi dan berbahagia ngan family...

miezaniera said...

Hepi belated besday cik miela..moga bisnes bertambah maju dan diberkati Allah..;D

MAMADANISH78 said...

alamak...sori..mamaD tak pasan la....miela birthday girl...
happy birthday miela......semoga dilindungi dan dimurakan rezeki ya......

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010