Friday, August 7, 2009

Menyampah...Sakit Hati...Geram...Nak Balik...

Luahan rasa hati yang tengah bengang tahap gaban nieh...
Daku ari nie bz nak wat prestasi perbelanjaan...dr pagi lagi struggle wat tapi dengan sistem lembab cam cipan, bos lak cam bagus je, muka staff cam cemberut..wat hati rasa nak lempang je... dah la sistem x tally2 dari tengahari tadi.. yang bos daku tu ingat nak cepat dia nak g site.. daku di prosah cam otak daku nie otak computer. Kalau nak suh daku kuar report cepat, jangan la kacau. Ni nak guna kad tuk wat eperolehan, pastu nak suh daku kuar report cepat...nak cucuk guna apa? tak ke biul namanya... bila da kelam kabut walaupun sepatutnya x perlu pun kelam kabut tu, daku gak yg susah.. bajet daku leh wat ngan aman jadi jiwa lara.. confirmla x leh tally... deal ngan angka nie kena detail, x leh byk gangguan.. sedangkan tenet pun daku buka bila nak rehat minda jap.. org pun x brani kacau, ni dia sedap2 je bg order itu ini...hish..kalau Amira, ke Bad ke dah kene sekeh da nieh...
Ya Allah, sabarkanlah diriku nieh.. rasa cam nak meletop.. malas nak ngadap da. Jauhkan diriku dari Amarah yang terlampau nie, tenangkanlah hatiku, berikanlah daku kesabaran yang tebal tuk hadapi situasi ini, kaulah yang maha mendengar lagi mengasihani. Amin.

4 comments:

Mama Safiyyah said...

apa nak buat kak.....the boss is always right....

Na Shari said...

Semoga marah tu cepat surut...Takpe, esok dgn ahad dah cuti. rehat puas2...

Atiqah said...

happy birthday kak Iela..semoga dimurahkan rezeki dan ceria selalu...

miela77 said...

Mama Saffiyah...betul tu da bos kan..

Na Shari.. amin..

Atiqah..makacih..cayang dier

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010