Wednesday, August 26, 2009

Alhamdulillah...Amira n Baby Qis semakin sihat..Terima kasih Bio-Herbal

Hari nie daku keje balik selepas 2 hari amik MC..diulangi amik MC.. bukan MC.. hahahaha..tapi cik abgku still x sihat.. alhamdulillah Baby Qis dan Amira semakin sihat... kalau diikutkan riso gak bila tengok temp naik ... makan ubat hospital pun still x turun2.. so dua hari berturut-turut daku lumur UK Antivirus Formula Bio-Herbal tu, seluruh badan, leher, tengkok, hidung n titis ke dalam mulut depa..secara paksa.. demam beransur kebah..n yg best nyer Baby Qis meluncur dengan lajunya didalam walker sampai terbabas masuk dalam bilik air.. hahhahaha.. ramai gak yang berminat nak order.. then sapa yang percaya n nak cuba, daku amik order..tapi ada gak yang sorong tarik konon takut tertipu, amik kesempatan kerana wabak melanda lah, amik nama Dr je, main pakai bubuh je dan bermacam lagi..x pe daku just nak share apa yg daku rasa n guna dan keberkesanannya..kalau uols x berminat dan x percaya, just ignore.. sebab ramai yang berminat, kita kena berusaha x leh tunggu bila dah terantuk baru terngadah.. betul tak.. of course la nak sesuatu tu mesti melibatkan kos.. x kan daku cite, then daku bagi saja je kat uols kan? Kalau sorang dua, bolehlah tapi kalau ramai? Bukannya daku kaya.. disebabkan ia berkesan tuk daku, n kebetulan daku kenal n jumpa Dr Wan Mahani, n dia suggest suh daku advertisekan n jadi ejen tunggal dia di Perak.. so Allah dah memberi jalan rezeki utk daku, mesti daku grab.. daku rasa uols pun akan berbuat demikian, betul tak?.. x pe lah, daku x kisah kat email tu ada yg positif n negatif, cuma daku minta sapa yang da cuba n rasa keberkesanannya, mohon komen kat sini.. so at least ada testimoni dari uols.. Harap sangat eh..
Ops..da jadi tempat meluahkan perasaan lak.. heheheh...

3 comments:

CuTeMiUt78 said...

eemmmm tak pe la kak, memang bila kita cuba utk kongsi yg baik.. pastinya ramai yg akan tertanya.. ok ke tak produk tu..
apapun akak kena tabah okey.. biasa la lumrah dlm berniaga ni..

Mama Safiyyah said...

biasalah kak...tak semua org suka tgk kita berjaya...biar takde org buat kalau dia tak buat,asalkan jgn ada org lain buat dan berjaya....itulah manusia.....

miela77 said...

CuteMiUt78 n Mama Safiyyah...cayang uols.. at least terubat duka dihati..tapi percaya tak kalau k.iela gtau semalam amik 200 botol, g dpt order dr Maybank 5 botol, Hong Leong Bank 1 botol je (yg lain takut mencuba), Kolej Taj berminat nak order 50 botol.. postage 10 botol,,..pending ada 5 botol..so far alhamdulillah..Dr Mahani ada pesan, kita x boleh memuaskan hati semua orang tapi at least kita berusaha untuk keluar dari kepompong kemiskinan bukan sit back n relaks..betul tak?

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010