Thursday, July 16, 2009

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY 2

Pagi2 masuk opis duk lepak jap sambil jalan2 umah kengkawan yg baru update blog...daku masuk la blog IBU_ARIFA....terpandang this lovely GiveAway yang dianjurkan oleh Kak AS...wah daku teruja nak join...Daku lampirkan maklumat seperti dibawah:-

MENANGILAH NISA' DIAPER BAG - GIVEAWAY PERIOD ( BILA2 masa sahaja akan di tutup, mungkin sekejap lagi, mungkin malam ni, mungkin esok ... so, cepat2 masuk )

Inilah Nisa' Diaper Bag yang dimaksudkan

Ruangan dalam beg leh cukup brg2 Baby Qis nieh...

Apa yang perlu kita lakukan utk dptkan Nisa' Diaper Bag nie?

Senang sahaja caranya :-

Beri komen (tak yah banyak 1 sahaja cukup memberitahu link anda tentang giveaway ni)- Hanya Follower yang layak masuk- Cuba teka berapa banyak manik dalam bekas ni- HINTTinggi : 10cm, Diameter atas : 12cm, Diameter bawah : 8cm, Diameter manik : 1cm, Jumlah lebih daripada 200 biji beli di SSF - pernah guna sedikit untuk buat Pyramid Purse. JUMLAH terhampir akan menang - (kalau tepat lagilah boleh menang). Beritahu jumlah tekaan anda dalam BLOG anda dan saya akan lawati Blog anda ... jangan lupa link kan ke tote boutique tau ...

Maka...drummmmmmmmm....daku teka ek...

V

V

V

V

789



31 comments:

Mamamanja said...

jenuh nak kira tuh

miela77 said...

huhuhu...bantai je la...hehehehe

10 said...

iiiisssshhhhh... byk sungguh k.iela ni menyertai contest... teka2 la.. emmmm... mcm2 ada noooo... apa2 pn good luck yer...

ziha said...

oooo..contest nih..kak miela pon join eh..aniwei..gud luck!!

ziha said...

Atiqah pon join gak contest nih!!!
Saye je lom..xpe2 nanti kalo de mse saye join..
nk fokus 1 1 dulu...he3

ziha said...

Kak Iela..npe 789??? no bertuah ka??he3

Mama_Aqish said...

wah...sudah rajn masuk contest cayok2....sonot nama kiter dah ada dalam senarai top list komen dapat ikan pekasam free

ziha said...

Jom Mama Aqish! kte gigih2 support kak Iela.yayy!!

miela77 said...

10, ziha, Mama_Aqish...meh teruskan perlumbaan..sambil2 tu tolong promote my ikan pekasam...huhuhu...

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang rajin la.. jenuh tu nak duk kira kan..

CuTeMiUt78 said...

apapun good luck ya..

Atiqah said...

huaaaa xmng lg tote bag Cik As ni..adeh..kali ni x pkai random org pun x mng gak

Atiqah said...

dh beli beg rani mukherjee..cntik bangat..suka sangat..

Atiqah said...

tiqah kira pun no tu dh hmpr2 dh..adeh..mmg bab mengira ni sllu x kena..

ziha said...

bile smpai beg tuh? da dapat eh Tqah..sk la tuh..cehhh..ble la beg i nk smpi plak..huhuhu...

ziha said...

hmm bab mengira xsll kna..hihi..Tqah kene blaja maths blik ni..hehe

asmieyra said...

huhuhu..tersasar ler..sikit jer lagi..takper cuba nest time lak plak yer

asmieyra said...

tuk contest ni sy guna hali nujum..tp tak teapt pon..huhuu...bkn rezeki...

asmieyra said...

bab kira mengira mmg fail..kalo bab hentam kromo mmg baik punya..huhuhu....

asmieyra said...

tote bag cik as ni mmg cantik..coz dah dpt ms 1st giveaway..vouge gitue

eRiNsZ said...

aish sama lak nombor yang kiter blasah hehehheheh

eRiNsZ said...

tapi kita sama sama kalah hehhehehee

eRiNsZ said...

dah lama ngidam beg cik as ni
npaknyer kner oder la nt

Atiqah said...

x mng yg ni dpt la beli tote bag rani mukherjee cik as tu..cntk dan kms hsl keje tgn dia

Atiqah said...

no wonder rmai yg order kat Cik As..mmg cntk keje tgn dia kn

asmieyra said...

huhu..kecundang juga akhirnya..kita tunggu next giveaway plak yer

Atiqah said...

tiqah pon order utk bln 8 nnt..x sbr jgk nk tggu beg yg tu..sbb design nye kte yg plh sndri kn..

asmieyra said...

kerjatanagn cik as memmang best..tak caya cuba oder...

asmieyra said...

sekarangg cik as tegah bz..lagi pon dai kurang siaht tempahan bayak..tak terkejar..sian cik as..dgr khabar anak cik as kat hosp..nak kg anak plak..simpatinye sy

asmieyra said...

give awaynie palaing klako,coz sy guna khidmat random.org..coz mls pk..tapi tak mengena juga..takpelahh bkn rezeki kan...

iedaLUVsham said...

suke beg color cream tur..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010