Thursday, July 30, 2009

PERMATA HATI - GIVEAWAY

Tote Butique menganjurkan Permata Hati GiveAway yang bertujuan nak dapatkan pandangan dan pendapat mengenai design terbaru Permata Hati Bagnya. Pemenang akan dipilih oleh Mr Random. So x yah pening2 nak wat entri gah2...cuma pastikan kita komen je mengenai Permata Hati Bag tu. Sapa2 yang minat leh g ke Tote Butique untuk maklumat lanjut.
Pada daku Permata Hati Beg nie menepati citarasa daku yang menggemari tote bag ala2 English Style nie...cuma kalau leh wat 2 compartment n ada zip kecik kat blakang beg nie. Yang lain da ok sangat da..
Pada yang lain...meh la kite join weh...

16 comments:

10 said...

cantek la beg tu...

CuTeMiUt78 said...

memang nice tote tu.. wish u good luck k.. kita cam mls plak nak join.. :D

eRiNsZ said...

la.. kak miela dah join ker give away nieh..
erin dok dalam draff lagik

eRiNsZ said...

cumil kan totebag cik As.. mg tringin ngat nak oder tp klo menang giveaway lagik best
kuang kuang kuang

eRiNsZ said...

good luck to k.miela nd me too hahahahahah
i ak beg cumil itew yerk. kak miela sila bagik jalan untuk erin

asmieyra said...

cantek kan?? nak juga,,sis,kita join jg

asmieyra said...

good luck sis..moga berjaya..huhu

asmieyra said...

siapalah pilihan hati mr,ramdom yr

iedaLUVsham said...

waa!! corak sebijik sarung bantal ieda!! hehehe!!

iedaLUVsham said...

englishh style, feewiitt!!!

Atiqah said...

english style....i like it..

Atiqah said...

tiqah pon join gak..tp tu la..ssh beno nk mng totebag cik as ni..

Atiqah said...

pulun komen mlm ni..mlm ni last kome

ziha said...

aler pe sush tqah..beli jer dari cik as tu byk2..

ziha said...

tqah ni nk brape byk beg haa?? nak wt collection eh??

ziha said...

akan ku join contest ini..tapi tggu la ketika nyer..haha

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010