Tuesday, July 14, 2009

Ole2 dari Cameroon dan Hadiah Mama_Uzma

Hadiah dari Mama_Uzma kerana teka tepat ttg kegunaan box yg dibeli...makacih Mama_Uzma for your cute present...Amira, Ayu dah booking pin tu...huhuhu

Yang nie lak ole2 dari Cameroon yang daku dapat sempena Top Comentar kat blog Mama_Aqish.. makacih...Badrul trus tepek kat my fridge...hahaha



23 comments:

kakyong said...

Tahniah.. ade juga hasil tuaian berblog.. :)

ziha said...

sooo cute kan..kalau la tgn ni de seni..kan bgus blh wt..tgk de owg tu blh jual kt blog lg..bgusnyer..

Atiqah said...

tahniah...tiqah jmp gak contest ni tp x join pon sbb dh tamat..hehe..lain kali join la..saing ngn akak..

Atiqah said...

cutenye..org2 yg kreatif kalo wat pe pun mmg nmpk cntik..kalo kena tgn keras mcm tiqah ni..mau hancus bnda tu..huhuhu

mamadanish78 said...

wah...tahniah ye...
bestnye masuk contest je menang kan...?
cute adiah tu...

Atiqah said...

seigt tiqah..tiqah penah msuk blog akak ni..mse tu tgh berentap hntr komen byk2 kat blog kak Efa nk dpt perfume..mmg sengit la..celah2 tu tiqah singgah blog akak2 yg lain..

ziha said...

Hoho..skrg ni Tqah kena berentap ngn kite plak..hahhaa..amacam?? berani x?? klu Tiqah menang kali ni pnye contest..pe lagi?? Pancungg arrr...he3

eRiNsZ said...

wahh dah 2 krugian nie... tak join ole-ole cameron & salah lak erin teka boX mama uzma tu...

rupanya hadiah ku terbang ke sini...
sungguh erin jeles.

miela77 said...

pada semua...makacih...walaupun hadiahnya x seberapa...tetapi ukhwah antara kita yg penting...

en_me said...

sonoknyerr dapat hadiah teww..

Precious said...

Aiii ... kiut miut adiah tu. Esp fridge magnet tu, sweet ooo ... Congrats!

ziha said...

betul kak tu kak miela...kite dpt kenal-mengenal antara satu sama lain...

ziha said...

hmmm...btul 2..cute mute..tp hadiah kak mila ni rs nye sedapppp...

Mama_Aqish said...

TQ2 lenkali masuk contest ek...akan ada lagi contest yang best2 tunggu k...

ziha said...

Hmm yayy!! Mama Aqish nk wt contest lagi eh..he3..kna hebah2 kan tau nt..

ziha said...

hmm de visit blog mama aqish..best la..very informative one! nt free kte visit lg ea...

eRiNsZ said...

ziha, blog ibu eisya nie tak jenguk ker?

eRiNsZ said...

heheh erin tak pnah buat contest pon lagi heheheee

asmieyra said...

bestnyer..ada juga hasil..nak juga...

asmieyra said...

erinz buatler contest..sure ramai yg join..sy nak juga..huhuu

asmieyra said...

mmg best kalo kita dapat pemberian dr org..kan..satu penghargaan

asmieyra said...

nak juga join kalo ada contest lagi..kn rajin blogwalking je

asmieyra said...

jeles juga ngan sis miela nie,banyak contest yang join..semunyer berhasil..chayokk

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010