Thursday, July 23, 2009

mimiAleeya.blogspot.com ~ Launching GiveAway

Percaya tak daku ari nie guna pc my friends wat entri contest ... semua contest yg daku nampak n minat daku join...tanda protest gara2 tenet n pc problem..


Daku join lak mimiAleeya.blogspot.com ~ Launching GiveAway ni...sekadar nak cuba nasib,...mana tau rezeki bulan Ogos...besday daku tuh...

Apa syarat2 nyer....leh klik kat sini

Kalau menang leh dapat nie...

Pada pendapat daku...usaha Mimi Aleeya tuk mengetengahkan kraftangan yang kretif seperti ini amat dipuji sungguh membanggakan. Daku x pandai kraftangan2 seperti ini. Keras tangan tau la...tapi nak beri cadangan skit...kalau leh, wat layout 3 panel n tulisan tu biarlah yang jelas dan smart skit mcm comic sans ke...background da cantik cuma nampak cam berserabut skit...ini teguran ikhlas dariku memandangkan Mimi Aleeya minta pendapat dan cadangan dari kami.

So pada yang lain...moh le join dua kaki...hahahaha






18 comments:

10 said...

ye lah kak iela... hadiah yg kreatif, diciptakan dgn hasil kerja sendiri dan perasaan yg penuh dgn kasih sayang... ewah2...

iedaLUVsham said...

wahh!!! byk nyer masuk contesttt!!!! hehehe!!! ;)

iedaLUVsham said...

nak join gak seploh kaki!! huhuhu!!!

iedaLUVsham said...

wah!! tanda protest yek kak miela pc rosak! huhuh!!!

iedaLUVsham said...

mmg bengang kalo pc rosak!! kalo ieda tak keruan! hehehhhe!!!

iedaLUVsham said...

alamak kak miela, bos ieda datang!!! laarrriiii!!!!! ;p

miela77 said...

10...ko join le...k.iela x pandai ayat berbunga2...

ieda...wah...larrrrrrrriiiiii

eRiNsZ said...

member craff yang ni mg kene join ni

eRiNsZ said...

aish mushkil nie...
ooo nak report kat bos akak...

nie miela nie ha...bos
join kontes kat tenet hehehehehe

eRiNsZ said...

Klo ader award penChenta kontes akan ku Vote untuk kak miela.. hehehehe

ziha said...

hoho..yok kak erins kte ngadu same bos kak miela!!he3

ziha said...

mcm2 contest ni.xlarat deh nk join..huhu

Atiqah said...

wah contest lg...pulun sakan kak iela join contest..

Atiqah said...

tiqah dh pancit skt skrg ni nk join contest..jadual kuliah dh makin padat..

Atiqah said...

skrg ni kak ziha lak gnti ek join contest..hahaha

ziha said...

hoho..tgk gak ler tqah..klu contest tu mnarik n sng i join jer..

ziha said...

hm tqah xtakot ke klu gelaran queen contest tqah tu jatuh pade kite??haha

Atiqah said...

wah ade hati nk ambik mahkota queen contest kte..kte smpn rapi dlm peti besi tau..x leh rmpas..hahahah

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010