Saturday, July 4, 2009

Adding Nuffnang Ads...akhirnya berjaya....

Daku register nuffnang ads nie tak ingat dr blog sapa tapi dah bersawang dah...try nak add nuffnang html code kat blog tak dapat2...x jadi sesaja...try tanya my SIL pun siap dia wat tutorial lagi pun tak lepas...bengap rupanya daku...isk..isk..isk.... then jalan punya jalan punya jalan...daku terjumpa blog nie .. http://ygmenarik.blogspot.com/2009/06/cara-letakkan-ads-nuffnang-dengan-betul.html . So daku pun try step by step...dua hari gak weh... pc kat opis ntah apa problem x leh edit layout or posting... so balik umah try wat... akhirnya daku berjaya gak.. Dengan berjayanya daku adding this ads kat my blog... besarlah harapan daku agar kengkawan yang sudi menjelajah umahku ini klik kat ads tu ye...so daku akan lakukan perkara yang sama kat blog uouls masa daku singgah nanti... kita sama2 menjana pendapatan sampingan dengan cara yang halal dan betul...insyaallah.... Terima kasih juga daku ucapkan kepada kengkawan yang sudi singgah... and to my SIL ... Tahniah kerana memenangi Contest Sling Pouch GiveAway tu, nanti dapat hadiah leh iela cuba gak...hehehe...

9 comments:

kakyong said...

kakyong dtg ni.. iklan tak kuor pun..???!!!

miela77 said...

kak yong....gagal lagi..nanti g umah kyong ajar iela tepek kat html ek...

eRiNsZ said...

ThanXs ya kak miela coz ada link nie...
erin main blasah jerk tepek nuffnang tu. ku tak reti omputeh..hehehe

eRiNsZ said...

moh ler kiter salng klik mengklik..

eRiNsZ said...

tapi account erin still lagi kosong... naper eak?

asmieyra said...

kn try..supaya iklan tu kuar...

asmieyra said...

jom kita pakat klik iklan nak..br okies..huhuhu..pakat klik ok?

asmieyra said...

kalo kita berpakat..janji akan klik semula..sure masyukkkk

karo said...

wooooooo x jalan lg la bio herb ko tu....

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010