Friday, July 31, 2009

Baby Qis Admitted Ward Malam Tadi

Untuk makluman semua daku x dapat bersiaran memandangkan Baby Qis masuk wad malam tadi...baru je kuar kul 4.45pm dan diatas komitmen daku kepada pengejar2 pekasam ku...daku g cc tuk update pemenangnya...malangnya daku x ley nak print skrin Mr Random kerana cc nie deactivatekan program2nyer...so daku guna cara manual la iaitu copy n paste...sori pada semua...

Kenapa Baby Qis admitted? Tak tau la...Seluruh badannya ada ruam merah dan berkuping...lawaknya lepas mandi pg tadi ruam tu da makin menghilang...bila balik umah datang balik...dr suspek Baby Qis arlegik dgn sesuatu...Apa...daku pun tak tau...

Malas nak cite panjang lebar...cian Baby Qis kat umah...Pengumuman Pemenang dah dibuat. Tahniah pada yang berjaya..Pada yang tak berjaya...leh order kat daku...diskaun 10% dari harga biasa...

7 comments:

AshAnas said...

kak iela, tul ke dpt diskaun?

Atiqah said...

Ya Allah siannye baby Qis..kak Iela mmg komited btol..dlm keadaan baby Qis cmtu tggjwb terhadap kami para bloggers ni tetap x dilupakan...huhu..isk isk..terharu tiqah.thanks kak Iela..semoga baby Qis cepat sembuh..jgnla ade ape2 yg berlaku kat baby comel tu..

10 said...

dak2 ni mmg sensitif ckit... alah la... alergik la... macam2 la... kadang2 buntu gak dgn penyakit yg depa alami ni. mudah2an qis cepat sembuh yer..

eRiNsZ said...

smoga baby Qis cpat sembuh eak..

miela77 said...

AshAnas...tul...klu nak email order kat k.iela

Atiqah, 10, eRiNsZ...alhamdulillah Baby Qis da makin sihat...

iedaLUVsham said...

may b alergic kat ape2 kot, camne bb qis skang kak miela?? dh ok tak??

Mama Safiyyah said...

rasanya ada test yg boleh dibuat utk tau kita alergik to apa...dulu masa anak2 kakak mama kecik, diorg selalu kena bronchitis...in the end doktor buat test tu, dapat tau rupanya alergik to habuk pd carpet...so lepas tu terus berjaga2.....maybe baby qis pun boleh buat test tu?

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010