Thursday, July 30, 2009

Romantic & Loving Couple Contest



Daku teruja nak join contest yang dianjurkan oleh Mama Tisya nie, tapi nak dptkan gambaw yg sesuai...aduh...payah bangat...snap je x jadi2 so daku que sera sera je la...mana tau rezeki my 10th Anniversary taun nie dan kebetulan tarikh tutup betul2 my besday 08.08.09...so amik luck..


Terms & conditions seperti dibawah :-


1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower ....mmg ur folower dah
2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar ... done
3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima) ...done
4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:


Nama anda & pasangan : Rozailawati Muhamad Riza & Yusri bin Yahya

Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni : 23.10.99 dan tahun ke 10

Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu

Gambar nie disnap sebelum kami check out hotel di Genting 26hb Julai yg lepas...tapi biasalah jurugambar amatur..aka Amirah...ni je yg mampu disnap...Kenapa gambar nie dipilih? Just pick gambaw yg Amirah amik, that all. Mana tau ada luck luck. Yang bestnyer memandangkan anniversary n besday daku da dekat kami celebrate skali ngan anak2 di Genting...lump sum je senang...x de yg spesial cuma daku gumbira krn dapat bercuti bersama awal tahun nie...slalu tu hujung tahun br leh g mana2...cik abgku terikat ngan keje...dan yang seronoknya leh bawa Baby Qis...last year berempat n this year berlima...bertambah seronokla..Harap2 ada luck ek...

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified) ..confirm qualified..huhuhu
6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang. ..orait...
7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg paling Romantic & Loving Couple
8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI
hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August. ...hopefully my luck...huhuhu
9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak)

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.

Peringatan: Pihak penganjur berhak mengubah mn2 Terms & conditions tanpa sebarang notis pd bila2 masa so HARAP MAKLUM pd smua peserta!!!!
so pd kwn2 smua, boleh la cr gmbr yg sesuaitkpn leh snap gmbr yg terkini utk joinRomantic & Loving Couple Contest
tkpyh susah2 nk kena jwb soklan & wt sloganjust upload gmbr shj...mudah knjom rmi2 join ....

18 comments:

10 said...

amboi... sakan depa nooo... romantik gitu... semoga berjaya yer...

CuTeMiUt78 said...

wah... good luck k.. emmm kita nak join tapi belum jumpa gambo yg sesuai gitu.. :D

eRiNsZ said...

wahh ni yg jeles ni romantik amat itew

eRiNsZ said...

tak blehjadik nie.. kne ajak mr jep amik gambor ramantik rmantik nak join kontes ni

eRiNsZ said...

ziha ngan tikah geget jari jer la yek.. hehehehe

LuVidA^^ said...

ni utk yg da tawen je kn? hehhee...x ley la nk join..:P

nza said...

wah..romantik gtu...

asmieyra said...

wahh...loving couple..huhuu,,.cayaler

asmieyra said...

tahniah sis dah 10 tahun berumah tangga,,minta tips

asmieyra said...

good luck sis..moga ada yang tersangkut hadianyer

miela77 said...

aten, nza, asmieyra...romantik ke? ahhahaha
CuteMiut78...cari cepat..nanti melepas..
LuVida...nak tawen..cepat2 skit..jgn lupa jemput k.iela..
erinsz...kawin le cepat..

iedaLUVsham said...

waa!!! kite bertanding sesame la kak miela wehh!! hehhehe!!!

iedaLUVsham said...

good luck kak miela;)

Atiqah said...

wah romantiknye..jeles org yg x kawin lg nih..hehe..semoga berbahagia hgga ke ank cucu

Atiqah said...

good luck utk contest ni ye kak Iela..

Atiqah said...
This comment has been removed by the author.
Atiqah said...

thn ni celebrate berlima..bertambah meriah la kn..tmbh2 dgn keletah baby Qis yg comel tu..

mama tisya said...

ok dh view..good luck

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010