Tuesday, July 14, 2009

Pengomen Miela77 Terbanyak GiveAway

Salam Sejahtera....daku terpanggil untuk wat my first GiveAway la...tapi my contest yang daku plan tu belum lagi...tunggu my kedai launch dulu..huhuhu

GiveAway nie akan berlangsung dari sekarang 14.07.2009 sehingga 31 hb Julai 2009 jam 5.00 petang...


Apa yang perlu untuk jadi my Pengomen Miela77 Terbanyak GiveAway nie...

Pertama : Jadi my follower n link miela77 kat ur blog...(x de link x aci)

Kedua : Copy gambaw pekasam ku nie ...

paste kat sidebar ur blog n tulis....Pengomen Miela77 Terbanyak Giveaway..Pekasam nie milik ku...kat gambaw tu pastikan ada link balik ke blog ku ek...


Ketiga : Maklumkan kat kotak komen entry nie...dan komenlah dimana2 entri yang ada kat blog nie...Tapi...terhad kepada 30 komen sehari je ye...komen pastikan jgn pendek sangat...dan boleh sehingga 3 komen je utk satu entri...nanti tak leh lebih2...nanti x adil lak pd yg lain...

Hadiahnya....Daku sebenarnya nak bagi pembaca blog ku rasa Pekasam daku nie...so, 3 pengomen terbanyak akan dapat merasai keenakan pekasamku secara percuma.


So marilah join....

43 comments:

iedaLUVsham said...

hi akak!! aiseh ada contest gak!! beshh ni!!, hehhehe!!!!

miela77 said...

wah...cepat ko masuk ek..bagus2...moga2 rezeki mu..huhuhu

iedaLUVsham said...

hehhehe!!! kak, bg ieda je menang, dkt ngan umah, save kos penghantaran! just kidding!heheheh!!! ;)

miela77 said...

oit..nak menang ek..komenlah sepuasnya...hahaha.. nanti bila2 leh jumpa...dkt sgt...ntah2 kita penah terserempak...hahahah

mamalieyna said...

wahh siap wat contest la pulok!.. ihiks..ada can ni, belum cube belum tau! :)
bukan senang nk dpt stok pekasam area sini :)..ihiks..

CuTeMiUt78 said...

wah... contest pengomen terbanyak ya.. hik.hik..hik.. hadiahnya ikan pekasam free.. eemmm best gak ni.. blh la nak join.. saja memeriahkan contest.. :D

miela77 said...

mamalieyna...moh kite pekena ikan pekasam...

CuTeMiut78...huhuhu...sekadar memeriahkan persada contest...huhuhu...hadiahnya sempoi je la..kebetulan daku jual pekasam...so tu la yg dapek ku hadiahkan...orait ke?...orait la..huhuhu

miela77 said...

Pastikan anda semua meletakkan gambaw giveaway nie sebelah sidebar anda dan maklumkan kepada daku di kotak ni...sekurangnya daku review dulu nak gtau qualified ke tak? hahaha... macam hadiah besau je...huhuhu

eRiNsZ said...

nak join... nak join...
bast contest nie

lagi pon erin tak pnah rasa pon ikan pkasam ..
nak join compem

CINTAMANISZ Lite said...

Amboi..hadiah kontes ni tak penah dibagi dek org..unik tul laa..hehe..

10 said...

hahahahhhaaaa... dia lak wat contest... pengomen terbanyak ek.... komen jgn x komen...

miela77 said...

eRiNsZ...x penah rasa ek...meh cuba..pasti nak lagi..make sure copy gambaw n paste kat sidebar blog ek..utk pastikan qualified...

CINTAMANISZ Lite...yg x penah dibuat tu la kita nak wat...meh la join..

10...huhuhu...daku tercabar..ko join skali la..

Atiqah said...

wah..nk join leh x?pekasam anta kat UKM Bangi leh ke?

Atiqah said...

ok dh wat link, dh jd follower, dh ltk gmbr pekasam...

http://atiqah-naa.blogspot.com/

sila lah lawat blog sy ye...

Atiqah said...

tiqah pun x penah rse ikan pekasam ni..pernah dok perlis 5thn..mse bljr sekolah menengah dlu tp x terlintas pun nk mkn ikan pekasam ni..hrp2 nye join contest ni leh la merasa ikan pekasam akak ek..

miela77 said...

Atiqah...boleh...k.iela terima order dr seluruh pelusuk neg..klu x dapek kejor nanti...order je..huhuhu...

ZiE FauZi said...

nk try gak la contest ni...nk rasa pekasam free...kalo sedap leh order lg wat santapan masa berpantang nanti...hehehe...

kakyong said...

iedaluvsham ni dok Ipoh gak ker?
dok dekat dgn eila yer.. nanti kot komen nak gather2, jemput lah kakyong sekali...
heheh, nyebuk lak nak interprem....

kakyong nak sample... tak kira menang komen terbanyak @ tidak, tetap nak sample... heheheee...

kakyong said...

ohyer.. 8 aug hari sabtu.. jom le plan makan2.. boleh celebrate besday anis & aliya sekali... ;;)

ziha said...

salam..kak saya nak joinnnnnnn!!!!! ni kawan saya si Tiqah ni ajak join..so join la... akak ikan pekasam tu cm ne makan? saye xpenah la makan sedap tak???

miela77 said...

Zie_Fauzi...no problem..tp klu x menang...leh order ek..huhuhu

kakyong...klu kakyong iela kalahla...x ley x bg..nanti leh tolong promote kat kengkawan lak..your my luvly SIL kan..08.08.09 nie kan Makngah berkongsi besday ngan Anis...comfirm Makngah datang...takut pakngah keje ke..nanti makngah dtg ngan kak mira, abg bad n baby Qis...Suka daku berkongsi besday ngan anak sedaraku nieh..nak gather2...nanti kita kumpulkan kengkawan kat ipoh...leh gak...tapi kakyong jadi plannernya la...iela x sompek kot..takut bz keje...tapi on je..huhuhu...

ziha..moh je...klu menang dpt ikan pekasam free...tp kalau kalah jgn kecik ati..order lak ngan k.iela. kalau ty org lama2, pasti depa kata sedap...k.iela yg dulu x makan pun angkat bendera...kalah..memang sedaapppp...

Pada yang lain...make sure ada add bannerku kat ur sidebar blog n link back to my blog...baru qualified ek...bagi adil pd yg lain..selamat mengomen sambil membeli...hahahaha

ziha said...

Hoho..xmenang xpe..just for fun je join ni..xpe klu menang rse sedap bole order siap blh jd supplier nt kang..he3 kat johor rs mcm xd je org mkn ikan pekasam nih..2 y jd xpenah rs tuh...

Aimy Comel said...

adededehhhhh...auntie miela...ibu saya sgt ske pekasam sejak dia kawin dgn ayah (ayah org penang)...jadik saya akan selalu komen sebab nak bg ibu pekasam free...(klu ade rezeki la) klu x da jwbnye belila yg dpt postage free tu..

Aimy Comel said...

auntie...saya dah follow...sila cek...

Aimy Comel said...

last but not least for today n3....saya juga telah suh ibu letak gmbr ikan pekasam kat blog saya....nnt auntie cek ye...

miela77 said...

Aimy_Comel...gtu ibu..kejor spt...klu x dpt nanti cik iela bg spesial prize...huhuhu...nanti jap g cik iela g umah...

Mama_Aqish said...

nan masuk gak contest ni nak rasa pekasam k.iela yang sodap itu...akan ku promote du blog esok k

ziha said...

hehe..bagusnye mama aqish ni..siap nk promote kat blog tuh..caya lah!

asmieyra said...

nak kejo nie..dapt ke tak???? huhuhu...jauh ketinggalan nie

asmieyra said...

sorry sis miela tenet asyik down jo..huhuhu..mcm ner nak komen nie..so gunakan peluang yg ado

eRiNsZ said...

ku sdang racing untuk rebut ini ikan pekasam

eRiNsZ said...

jangan lari wahai kamooo si pekasam idaman hati..

asmieyra said...

wahhhhhhh..semangat betul erinz yer..huhu..gooo...

asmieyra said...

tesssssstiinggg....huhuhu,baru okies sikit komen nie..tak perlu log in id..coz sblm ni dah komen just tempek nama / url jer tp tak masuk list....

asmieyra said...

okies,dah masuk..tq siis miela edit setting komen..goo..meila goooo

asmieyra said...

mcm ner nak koja nie..kejo yopp kejooo

asmieyra said...

saingan sengit antara top 3 tue...bgus arr

asmieyra said...

kira penanagn pekasam sis miela ni mmg hangat ler,sodapnyer

asmieyra said...

kn pk kan stategi nie..gooo..gooo

asmieyra said...

maca,ner nak kejar nie..tolong sis..nak pekasam mu itue

asmieyra said...

akan ku gunakan p[ower ttuk kejar korang..boleh ker?

asmieyra said...

mcm ner pon don give up yer...huhuu..chayokkkk congrate to top 3..

asmieyra said...

sis akan ku kaejar pekasam mu ituee..ok?

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010