Saturday, July 4, 2009

Nice Craft GiveAway...

(Sila klik banner utk maklumat lanjut)

Nice Craft lak wat GiveAway weh...kalau menang anda akan dapat Set towel bersulam nama kita sendiri...sungguh menarik tertarik kau memang da bomb... caranya senang je...Skrol ke bawah ye?

Kini tiba masa untuk memberi penghargaan buat pengunjung Nice Craft. Apa yang kami nak bagi? Set towel bersulam nama pemenang.Ianya adalah sesuatu yang ISTIMEWA dan bersifat PERIBADI kepada pemenangnya nanti!


Jadi, untuk menyertainya:-

1. Sign-up our FREE mailing list (di sebelah kanan entry ni).

2. Ceritakan tentang giveaway ni di blog anda,

3. Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.

Itu sahaja..... Deadline 15 Julai 2009.

Pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2009.

p/s : Hanya untuk satu pemenang sahaja

So tunggu apa lagi...meh la weh...

10 comments:

kakyong said...

bulan lepas jer brp yg contest/giveaway yg masuk.. brp yg menang?

miela77 said...

kakyong...giveaway dapat voucher 5% dr MaMaManja.. satu Top Komentar dari Mama Aqish... satu..saguhati dr Bloghunter Contest...tu je...Alhamdulillah...bln nie..cuba lagi...dalam usaha nieh..ehehehe

eRiNsZ said...

ala... contest ni pon dah tutup knapa lerv erin tak prasan.. klo tak bleh dapat towel free.
cehhh mcam ler bleh mnang..

ziha said...

hoho..contest nih..sye pon join nih..due date die da tamt kn...hmm tgu result je skrg nih...

ziha said...

Xpe kak erinsz..mcm2 contest skrg nih tgh blgsg..blh take part..he3 klu nk th tnye tqah..die aware skit pasl contest2 nih..

ziha said...

sape la ek gknye name yang bertuah y akn dtulis kat towel nih?? xsabar nk tgu kptusnnye..klu saye meng alhamdulilah..he3

eRiNsZ said...

ari esok kan result nyer...hehehe tungggu........

asmieyra said...

resultnyer dah kuar..sis tersenaraitak??

asmieyra said...

apa yang kite sedar..kalo contest guna random.org sure xde luck..huhu

asmieyra said...

keciwa juga tp takde rezeki..okler..tahniah pd yg berjaya

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010