Friday, July 31, 2009

Mama_Aqish GiveAway @ My Lil Princess - Sticky Mode


INI ADALAH STICKY MODE..UTK ENTRI TERBARU SILA SKROLL KE BAWAH...

Daku nak pertaruhkan gambaw Baby Qis tuk join contest yang dianjurkan oleh Mama_Aqish. Mana la tau rezeki Baby Qis...kata my SIL, my blog nie dah jadi blog contest lak...bkn cam tu kak yong, my blog ni pelbagai...all in...huhuhu...So apa syarat2 penyertaannya...mari kita zassss

1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower
http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....daku mmg dah jadi follower n add link before this contest...huhuh..consider done... `
2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 tahun saje....( yang lahir tahun 2008 & 2009 je)... Baby Qis lahir pada 02.02.09..so layak la..
3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah....moga2...ada hadiah tuk baby qis...
4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda

Dan gambarnya adalah.....drammmmm
V
V
V
V


Nama : Nurul Qistina Batrisya bt Yusri

Tarikh Lahir : 02.02.2009

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la)....hmmm...
6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....

Syarat2 lain iaitu :

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS?? Pertama, Baby Qis sememangnya cute dimata mama. Kedua, Baby Qis belum penah menang mana2 contest lagi. Dan paling daku suka bila dia mula cuba menarik perhatian orang, pasti dia kerdipkan mata dan julur sikit lidahnya. Memang cute. Bagi ku Baby Qis layak mendapat Award My Cute Lil Princess ini.
2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)

Blog Kau Tercipta Untukku ini sebenarnya dicipta khas oleh Mama_Aqish buat anak kesayangannya Aqish. Kebanyakan entri dalam blog ini adalah mengenai perkembangan Aqish dari mula lahir sehingga kini. Diselang selikan dengan info sales yang terkini. Kalau daku kat KL daku memang suka nieh...Paling daku suka info pemakanan baby yang Mama_Aqish wat. Kebetulan pula Baby Qis nak mencapai 6 bulan tak lama lagi...maka daku leh survey kat blog nie. Dan yang paling menarik, tertarik kau memang da bomb adalah....Mama_Aqish suka wat Contest n GiveAway...Antara contest dan giveaway yang dianjurkan (Cute Baby Contest, TODDLER SUPER MODEL CONTEST, Top Commentar-Ole2 dari Cameroon (hak nie daku menang weh dan latest My Cute Lil Prince @ Princess)..maaf klu ada yg terlepas pandang. Selain tu, Mama_Aqish gak suka survey dan bagi info contest2 yang dianjurkan oleh rakan2 blogger atau shopping2 compleks. Pendek kata nak join contest? Cari kat blog Mama_Aqish. huhuhu...disebalik tu daku slalu terjah blognya utk cari kenalan dan dptkan maklumat terkini gak. Daku nak tambah ramai kengkawan lagi di alam maya nieh..Anyway, to Mama_Aqish...thanks for ur lovely ole2 hari tu...dah tepek kat pintu peti ais ku...Bad yang suka sgt...Daku join ur contest sekadar memeriahkan saja dan kalau jadi rezeki menang, daku terima apa saja yang diberi without any hesitate. Don't worry...hehehehe.

Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009
Hadiah yang disediakan adalah : Sehelai Skirt beserta tight....wah lumayan gak nie..

So apa lagi kengkawan...sapa2 yg minat tu leh la join dua kaki...



52 comments:

azzul said...

alahai comelnya senyuman qistina...good luck ye

kakyong said...

Ada syarat yg belum dijawab ni.. sila rujuk n3 mama aqish yg lebih awal..

ada 2 soklan yg perlu dijawab...

miela77 said...

azzul..makacih...

kakyong...ye ke? nanti iela survey balik...

10 said...

amboi... ammmmbbboooiiii... join contest lagi ek? xpe2 usaha tangga kejayaan... selamat berjaya ek... cute sungguh baby qis senyum...

eRiNsZ said...

cumilnyer... Qis.. eisya pon nak join gak contest nie...

Tapi ibunyer busy memanjang dok mgomen kat page pink nie ha..

nak mnag ikan pkasanm pyer pasai la nie..

Atiqah said...

comelnye baby senyum..hehe..sukanye kat baby...

Atiqah said...

contest tgh berlangsung lg kn...wah2 de chance nk mng ni..baby Qistina senyum cmtu cute btol..kalo de kat sblh tiqah ni mmg tiqah picit2 hdungnye, pipinye..hehe

Atiqah said...

semoga berjaya wat baby Qistina dan mamanye skli..hehe...

ziha said...

cehhh tiqah da xsabar ke nak baby..sabo2 la yer..tguu i dulu ni haaa...baru u boleh..kikikiki...

ziha said...

Nurul Qistina Batrisya..hmmm sedap name tuh..skrg nih owg pilih anak name sedap mcm ni...macam name anksdare tung I Damia Qistina..hoohoo..lebih kurg arr kan..

miela77 said...

10, Atiqah....makacih...doa2kan la..

ziha...pilihan kakaknya...huhuhu

ziha said...

Hai baby QIs...watpe la tu agaknye sekarang nih??

ziha said...

Ohh yea..kakak n abgnyer pon name sedap gak..yang penting mst de maksud dsbaliknyer...

Hot Mummy said...

lagi sorang nama batrisha...hehehe...miela nama anak awak sama ngn nama anak kita..tang batrisha tu

miela77 said...

ziha...Baby Qis br lepas nangis...jadi stuntgirl...jatuh dari walker..laju cam peluru..

Hot Mummy...kalau x silap batrisha/batrisya/batrisyia bermasuk yang bijaksana kan?

MamaAirell said...

GOOD LUCK YER.... MAMAAIRELL NI TAK MENYEMPAT NAK JOIN CONTEST2 NI KENA BETUL2 STUDY D' CONTEST BARU BLH JOIN KALO TAK CONFIRM MAMAAIRELL KENA REJECT HEHEH.

ziha said...

Hoo..alolo..Baby Qis..baik2 tau..jgn noti2 tau! Cian kat mama 2..

ziha said...

Alaa..xpe Mama Airell..kte cube jer..ni saje join just for fun..n bole kenal2 sekali..he3 x ke begitu mama airell??

ziha said...

Tengok Baby Qis ktawe mcm hepi jer..geram mcm nk cium..suke bau baby..baby bau wangi..hmm

Mama_Aqish said...

TQ pada yang sudi join contest mama...meh la ramai2 join lagi...lagi ramai lagi bagus

ziha said...

Kak Iela...sekarang ni agak nye mst Baby Qis tgah tdo kan..yela skrg da pkul12 lbih..hmm baby Qis selalu tak ajak akak bual2 tgah mlm??

ziha said...

Anaksadra kite lom 2bln lg da pandai ajak berbual n da npk..nurse ckp budak skrg ni cerdik2..mgkin sb pengambilan makanan ibu gak..klu ibu makan mknan y berkhasiat ms mgndung ank pon shat la..mst Baby Qis pon cerdik..

asmieyra said...

jom meriahkan contest nie...yookkkk...

asmieyra said...

cutenyer qis..huhu..kita pon ada bb tp bb boy tua dlm 2 minggu jer..ahah..klo ikut due bln 2..tp excited kuar awal..huhuu

asmieyra said...

banayk lagi contest tuk baby kat luar nun..so gali ler sis..mana tau ada rezeki....goooooo...

asmieyra said...

hadiah nie best juga..mana tau mama aqish baik hati sponser special prize for bb..so jangan ketinggalan yer..

Atiqah said...

wah wah wah kak asmiera mengejar sekelip mata...hmm i'm wondering kak miera ikut terms and conditions of the contest ke x ni?hohoho

Atiqah said...

supposed only 30 comments for a day and not exceed than 3 comments per entry..tp dlm 1 hr leh trus dpt 145 comments..mcm x caye je..

Atiqah said...

nmpknye kak miela kena check btol2 ni..

miela77 said...

Pada semua...teruskan komen anda...tapi pastikan hanya 3 komen per entri ye...jgn lebih...

nza said...

oo..Qis masuk gak ye contest nihh..apapn untie ucap good luck to Qis....uummuahhhh!!!!!soo sweet...

ziha said...

alehh tqah..rileksss arr..xde owg dpt keja tqah pnyer klu de y nk ngelat pon..haha..

ziha said...

Jom enjoy2 join contest kak miela noh..yayyyy!!!

ziha said...

i'm so happy today! but i don't know why...

asmieyra said...

huhuu..layan kan ajaler...korang memang pantas..huu...chayokkk

eRiNsZ said...

erin and princess eisya dah join.. hehehehehe

eRiNsZ said...

tak sabar nak tggu result cute lilprincess kan?
tapi lagi tak sabar nak tggu pengejar ikan pkasam nie...
Rasanyer sumer entry dah ku komen 3X. tapi ari ni tak cukup 30 lg... npaknyer esok kak miela kner kuar 10 entry ar... hehehe

baru daku buleh komen 30...

asmieyra said...

sis...huhu...dah masuk listing tue..harap ada rezeki yer

asmieyra said...

berdebar2 tunggu result..agar ada yg kena yer..huhuhuiuuuu

asmieyra said...

so..sis..kalo rezeki sis okler kan..sm2 kita tunggu yer...

ziha said...

hm ya de baby blh la join cute lil princess kn..mcm kte nih lom blh lgik..huhuhuhu

ziha said...

Uhuhuhu..blh smbg blik komen nih..blom 30komen lgik..td rehat sbentar...

ziha said...

mse gmbar ni baby Qis xnpk gg lg..skrg da tmbuh lom gg nyer??

ziha said...

hai Baby Qis..da tdo gaknyer..cakk!! :)

CuTeMiUt78 said...

eemmm aku pun join gak contest ni.. sok2 klu dah start sesi vote.. kita tukar undi k

asmieyra said...

good luck sis..dah msuk carta

asmieyra said...

tunnggu result jer yer...chayokkk

asmieyra said...

dah mcm tunggu result exam palk..huhuu..dupp dapp...

asmieyra said...

sis jom kita countdown sis..chayokkkkkk...takutnyer..gemeentarr...

asmieyra said...

sis,tunggu apa kata mama nanti yer..mmg takut nie..coz pakai sistem voting

asmieyra said...

apaon hadapi dengan senyuman..kan sis kannn

Mama Safiyyah said...

mmg cute gambar yg dipertaruhkan...may the best cutest baby wins insyallah...... :-)

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010