Wednesday, July 22, 2009

Neo Geo Hanging Basket Giveaway


Sementara tenet ku ok nie daku nak join mana2 contest yang ada. Daku join lak contest dari yang dianjurkan oleh yana ni.
Nama Contest
Neo Geo Hanging Basket Giveaway
Cara Penyertaan...review kat sini
Cadangan untuk meningkatkan website dan servis mengenai leanalittleshop.com (rujuk banner untuk maklumat lanjut)
Perluaskan lagi promosi mengenai produk2 terkini yang terdapat dalam leanalittleshop.com. Buat member card, so pembeli leh dapat diskaun setiap kali membeli. Dan selalu sponsor hadiah melalui peraduan2 yang dianjurkan oleh bloggers dari masa ke semasa. At least leh kami bantu promosikan produk gak. hehehe...Sebaiknya harga barangan hendaklah termasuk kos penghantaran bagi memudahkan kami sebagai pembeli membuat bayaran.

Hadiah
Hadiahnya ialah Neo Geo Hanging Basket untuk 7 pemenang
Pemenang akan dipilih oleh sponsor ye:)

Tempoh Masa 21/7 /2009 - 21/8/ 2009
So, moh le kite...


13 comments:

ziha said...

owhhh..contest lagi ker nih?? kna tgok nih..huhu..mcm de ms jer aku nih...

Atiqah said...

alah join je k ziha..smntara perah otak cri idea nk wat tesis..tgn tu jln la wat contest ni hahahaha

Atiqah said...

btol ckp kak miela..melalui contest pun secara x lgsg dpt mempromosikan produk yg dijual..at least org rmai kunjung blog tu pun dh ok..org kdg nk window shopping dlu bru mmbeli..

Atiqah said...

mcm tiqah..sblm btol2 yakin nk beli brg online dkt 2 bln jgk la tiqah window shopping dan survey...ble dh yakin bru la beli..

miela77 said...

huhuhu...doa2 le moga berjaya///

asmieyra said...

chayokk sis..mana tau ada tuah..dapat juga habuanyer

asmieyra said...

nak juga join tp tgk ada masa ker tak..balik nak main ngan anak juga

asmieyra said...

skrg nie nak tido pon kn blogging dl..br puas tido...dah angau nagn blog ler

eRiNsZ said...

cam mnarik jer hangging basket.. hehehe

eRiNsZ said...

suka yang macam ladybird tu... cute ltak pampers eisya... tak ler dok dalam plastik jer

eRiNsZ said...

nak join gak ler.... hehehe cmburu niewh

asmieyra said...

goodluck yer sis.....

asmieyra said...

selalu jer jengok kt site babu ibu..byk contest..huhuuu

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010