Thursday, July 23, 2009

Ole2 dari Cameron Highland dan GiveAway dr My Shushine

Daku balik umah jap, hantar mak balik dr klinik...tetiba Angah gtau ada hadiah kat ko...besday present kot...wah teruja je daku nak buka... tengok add...cam kenal je... buka2 jeng...jeng...jeng...
v
v
v
v
v
v
v
v


Rupa2nya ole2 dari ehem ...wa sukanya daku...patutla cik kak nie email minta add n no. hp...ko da berjaya menjawap persoalanku ek aten...makacih daun keladi...lain kali leh bagi lagi huhuhu....org berbudi kita berbahasa, org memberi kita merasa,....nantikan balasanku...huhuhu

Kebetulan lak daku terima hadiah saguhati dari Zurina krn menyertai My Sunshine GiveAway hari tu...
Gambaw Baby Qis teruja pakai bib buatan zurina...makacih...lain kali wat lagi ... leh menang lak...huhuhu

Inilah bib yang daku dapat buatan tangan Cik Puan Zurina Semuri kita. Memang halus jahitannya...kainnya pun lembut...nanti nak try suh dia wat satu yg ada sulam nama la...orait gak kan...


Syukur alhamdulillah...skrg nie daku tgh cuba kejar contest2 atau giveaway2 yang ada...mana yg berkesempatan lah...so meh main kejar2 ngan daku...







18 comments:

iedaLUVsham said...

beshhnyer dapat hadiah!!! ;p

10 said...

aduuuhhhhaaaiiii.... malunyer... nape tayang nama org lak ni? malu la... huhuhuhuuuu...

ibu_umairah said...

wahhhh dapat hadiahhh....pagi khamis ini

miela77 said...

ieda...alhamdulillah...ko pun dapat gak kan?

10 ... nape? x mau buh nama ek..nanti kupadamkan...

ibu_umairah...alhamdulillah...

ziha said...

best nyer..baby Qis dapat hadiah..tahniah!

eRiNsZ said...

erin juga dapat..bip purple itew..
suka...suka....suka....

eRiNsZ said...

entry nyer erin blom buat lagi..esok pulun sumer.. mintak mntak tenet okeh

eRiNsZ said...

ibunyer lak yang over eXited eisya tak mo pkai dah bip.. dah bsar konon..

tapi erin bleh smpan utk my next prince wink (",)

ziha said...

hehe..kak erin da merancang nk prince nmpaknye...ewaahh!

ziha said...

kak erin..agak2 nk kasi name prince kak erin tu nt per eh??

kakyong said...

aten..
kakyong pun baru dpt pagi tadi..
so esok @ lusa akan ku buat tayangan pulak ya... ;)

Atiqah said...

kak iela dh dpt mysunshine nye hadiah..tiqah nye x dpt lg..g check kat pjbt kolej hr tu die ckp x smpai lg..huhu..lme dh ni..x pe la tggu je la kn..

Atiqah said...

yg kelakonye tiqah dok pulun msuk contest dpt hadiah baby tp tiqah ni x de baby lg...hahahaha

Atiqah said...

tp umi tiqah ckp x pe..ambk je..join je..hehe..dpt hadiah baby simpan je nnt leh bg ank2 pkai..wah gitu..ble la nk dpt ank????10 thn lg agknye..hahaha

ziha said...

apsal lame sgt tqah oiii..sepoloh tahun tuh..adehh..agknyer i da berderet da ank mse tuh..hik2

ziha said...

Tqah memang semangat..semua nk dipulun nyer..haha

Atiqah said...

yeah dh dpt baby bib..cutenye..mcm muat2 je ngn leher tiqah ni ble try pkai..hahaha

Atiqah said...

alah kak ziha..10 thn tu bajet je..nk beli kete, beli umh, beli bju byk2..haha..kawin nk gempak kena la kumpul duit byk2..nnt nk pkai servis kak ziha jgk make up kn kte ni..x kn nk byr 1o hinggit je..

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010