Thursday, July 23, 2009

dini-tupperwarekiosk.blogspot.com GiveAway


Daku bersiar2 dalam ketensionan tahap gaban gara2 tenetku yang cam hampeh nie, terpandangla Dini-TupperwareKiosk.blogspot.com Giveaway...wah sempat lagi nih... dan kebetulan lak daku baru balik dari Teluk Batik, sesuai sangat la nak join this giveaway... huhuhu...

Apa yang perlu dilakukan...anda semua leh klik kat sini ek..

Daku pertaruhkan gambar-gambar ini untuk this giveaway..moga2 ada rezeki daku ek..

Ini adalah gambar kami sekeluarga picnic di Teluk Batik, Lumut Perak pada 18.7.2009 yang lepas. Percutian keluarga yang paling indah untuk dikenang kerana kami berjaya mengumpulkan kesemua 6 beradik + anak2 sedara). Ntah bila lagi bley kumpul cenggini...

Dari kiri (Bad, daku, Amira, Maktih) tengah berposing dalam air...syoknyer weh...

Dah hadiahnya ialah :-
1 divided lunch box (microwaveable)
1 thirstbreak tumbler
2 small servers
cutlery set
candy stripe bag (perfect for carrying this set)

Menarikkan? daku nak hadiah tu weh...bagi la...besday daku 08.08.09 nie...so orait sangatla tu....huhuhu

dan inilah picnic tupperware serving set pilihan daku .... tapi cukup tuk kami 5 beranak je la...huhuhu

Tarikh tutup adalah pada 4 Ogos 2009

Moh le kite...join sesama...sempat lagi nih...



15 comments:

10 said...

wah menarik ni... hadiah tupperware ek... mahal woooo... bukan senang nk dpt free ni... join jgn x join... good luck...

LuVidA^^ said...

x penah g teluk batik..even dulu stdy kt perak..heee

iedaLUVsham said...

waahhh!!! hadiah yg ni macam menarik la kak miela!! ;)

iedaLUVsham said...

rase cam nak join seploh kaki gak ni kak miela weh!! ;p tp ieda mcm xdo gambo yg menarik jewk..

iedaLUVsham said...

heheheh!!! kalo menang sempena beteday akak, mmg beshh nih! huhuh!!! ;p

miela77 said...

10...moh join dua kaki...

LuVidA^^ ... ciannya...len kali dtg prk g...best giler...

ieda...wah...rajin adikku nie menjelajah...doakan daku menang ek..

eRiNsZ said...

yea udah bnyak entry ku sambung mgomen...

eRiNsZ said...

esok nak pulun contest-contest kat umah kak miela...

eRiNsZ said...

tapi erin tak de gambor yang happening ar....
emmm kne p possing jap ni. sempat idok?

ziha said...

woww..best nih hadiahnyer..huhu..tp xde gbo g berkelah lorr..xpon gbo y mnarik..

Atiqah said...

wah dpt tupperware..bestnye..tp tu la x de gmbr picnic ngn family..

Atiqah said...

kak ziha..jom pg nnt kte g picnic bwh pondok kat PPBL pastu tgkp gmbr..

Atiqah said...

leh la gune gmbr tu join contest ni..hahaha..smbil2 tu bdk2 fotografi leh ambik gmbr tu wat assignment dorg..hehehe

asmieyra said...

mcm best jer g bekelah nie..nak jga ler..huhu..nak join...

asmieyra said...

sis..mc leh mnagng jer..huhu..takde saingan nie.chyokkkk

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010