Saturday, July 4, 2009

My Best Mom In The World GiveAway


Entri ni dah jadi pekasam sejak 2 minggu yang lepas. Namun semangat still membara...so daku pun teruskan jua perjuangan...huhuhu..
Jalan2 kat blog "You Are My Inspiration terjumpa lak GiveAway nie. Wah GiveAway lagi nie...daku suka.. Camne nak masuk ek...Skroll ye kawan2...

Syaratnye mudahjer:-

* Kejar seberapa banyak top score komentar bagi mana-mana n3 blog ni. Banyak komen lagi besar peluang anda menang (min 5 comment)
Akan ku cuba kejar 5 comment ke atas dari masa ke semasa...insyaallah

* Copy logo diatas dan paparkan pada n3 anda....telah dilakukan...

* Siapkan slogan yang creative.

Kenapa saya perlu menjadi Best Mom In the World?

Kerana dakulah mama yang terbaik untuk anak2ku.Tiada tolok gantinya. Daku menyayangi mereka lebih dari nyawaku sendiri. Jiwa dan raga mama pertaruhkan demi menceriakan hidupmu sayang.

* Anda akan di nilai melalui kretiviti slogan dan keyakinan anda sebagai ibu dan isteri.

* Linkkan blog anda dan tinggalkan komen anda ke n3 ini. Ini link backnyer

Ada tugasan tuan/puan...wah mencabar nieh...apa tugasannya?

TUGASAN ANDA:-

1.Tuliskan karangan bolehker??? ...ehh..bukan...siapkan slogan kenapa saya perlu menjadi "Best Mom In the World"..............(tidak melebihi 25 patah perkataan)
Seperti diatas...

2. Sertakan gambar terkini anda dan ahli keluarga

Inilah keluargaku....Yusila99 In da House

3. Cadangan hadiah sesuai untuk birthday hubby....
Daku suggest uols g honeymoon lagi di tempat2 romantik berdua je...mesti romatik giler nanti...


Tarikh tutup:- 31 Julai 2009


Keputusan akan diumumkan setelah mendapat keputusan daripada juri...so follow up.TQ


Hadiahnyer:- Biarlah rahsia (clue :- Body Shop)


PERINGATAN!!!***update ===>hanya 1 penyertaan sahaja dibenarkan.

===>senarai top ten akan guna random.org plaks

So moh le kite...dah dkt nieh...



9 comments:

kakyong said...

gud luck... hehehehh..
kecik lah fotonya.. cuba aci bg besor sket....

asmieyra said...

huhuhu..sis..bagusler,syahdu ayatnyer..chayok..tunggu result k?

miela77 said...

kakyong...still x lulus bab editing lagi...huhuhu

asmieyra...makacih..moga2 rezekiku...dah add link n email kat entri award tu...mana tau rezeki ...

eRiNsZ said...

wahh byak tul contest on julai nie kan.. tak terkejar dek erin

eRiNsZ said...

tak join ler contest ni. cam dah tak sempat jer

eRiNsZ said...

daku jadik pompom girl kak miela je lah..


go miela go.... go miela go..

asmieyra said...

sis..okler..ada harapan nie..huhuhu..chayokk

ziha said...

hoho..contest lg yer kak miela..hmm gud luck.. haaa..kne bayk2 komen gak tuh kak.

ziha said...

huhu..kite xboleh ker join contest nih??

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010