Friday, July 24, 2009

ChomelCraft GiveAway


Daku nak join lak ChomelCraft GiveAway...camne nak join...meh kite tgk..


1. Terbuka kepada pengunjung chomelcraf dalam MALAYSIA sahaja
untuk hadiah pertama, namakan koleksi terbaru chomelcraft yang model chomel di atas pakai dalam komen box entry ini. Saya akan pilih nama yang paling sedap & secocok dengan koleksi hairclips itu sebagai pemenang.
2. untuk hadiah kedua, hantarkan email bertajuk CHOMELCRAFT Exclusive Handmade HairClips. Ceritakan tentang ChomelCraft dalam bentuk paling kreatif dan sertakan link http://www.chomelcraft.com/ dalam email tersebut. anda dibenarkan menggunakan semula gambar2 di dalam chomelcraft untuk memeriahkan email anda itu. hantar kepada minimum 10 org kawan anda atau lebih. jgn lupa c.c kan email itu kepada jijah@chomelcraft.com untuk di nilai email paling kreatif dan seterusnya dipilih sbg pemenang oleh saya sendiri :-) hehehe
3. untuk hadiah ketiga, anda layak untuk memenangi hadiah tersebut apabila anda telah membuat langkah 2 & 3 serta buat post kat blog masing2 pasal giveaway nih. jgn lupa tinggalkan komen yg anda dah buat post pasal giveaway ini. hehehe byk kerja sikit ... sbb hadiahnya saya dah tambah! :-)
Giveaway ini akan berlangsung selama 10 hari bermula 17 Julai - 26 Julai 2007 dan tamat pada jam 8 malam pada 26 Julai 2007.
Hadiahnye leh tengok kat sini. So meh le kite....

18 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. so cute.. oh good luck ya

iedaLUVsham said...

mmg comel hair clip tuh! same cam namenyer comelcraft!

iedaLUVsham said...

gewd luck kak miela ;)

ZiE FAUZi said...

rajin tul kak iela join benda2 cm ni..mudah-mudahan berjaya la ek..

Atiqah said...

yes nk smbung mengomen blk bg ckup 30 komen hr ni..

Atiqah said...

td internet x de..so..pe lg..tdo je la..hehee

Atiqah said...

just nk smbung komen je ni..bg smpai 30 komen 1 hr..kalo x ckup 30 rugi la..nnt de org lain kejar tgga pertama tu..hehe

ziha said...

I pon join contest nih..moga2 menang..hehe

ziha said...

Haisshhh..Tqah ni sntiasa bersemangat tau bab mengomen nih..assignment da siap ker???hohoh

ziha said...

hoohhh cik Tqah..xde sape la larat nak keja awk tuh..mmg enjin turbo la awk pakai nih..

eRiNsZ said...

chomel craf buat giveaway lagik? mg cumil sesangat hairclip itew..

eRiNsZ said...

nak join giveaway.. malas..
nak buat sndiri tak cumil ler jadiknyer...
jadik camno?

eRiNsZ said...

dapat tewngok ajer la... layan ngan mata jer..

iedaLUVsham said...

giveaway..giveaway..giveaway... jom join reramai!!

asmieyra said...

kite suka craft nie..tp takjoiin coz xde bb girl

asmieyra said...

nice craft ,,co cute..bb yg pakai lagi btambah cute

asmieyra said...

bestnyer...nak buat..tp tak kreatifler

Mama Safiyyah said...

rajin akak masuk giveaway kan.....yelah, sambil seronok2 tambah kawan....ye tak?

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010