Saturday, July 18, 2009

Baru balik dari berkelah kat Teluk Batik...

Salam...daku baru je balik dari berkelah ngan family kat Teluk Batik. Aduh...sakitnya badanku dihempas ombak...tapi happy habis... Kebetulah Hits 1 wat penggambaran secara langsung... waduh2 rupa2nya gelagat daku n family dirakam dan ditayangkan kat TV. Seluruh Malaysia menyaksikan wajah hodoh ku... ditimbuni pasir2 pantai...malu tak terkata...buka2 mata ada kamera tengah roll...patut la dengar adik2 tgh gelak....daku siap layan...konon nak terapi badan... rupa2nya dapat malu...pada sapa2 yang menonton Hits 1 tu...abaikanlah kalau mana2 yg kenal wajahku...rasanya org x kenal kot .. coz daku dah semakin tembam.. huhuhu...tapi sekejap je rasanya... Abahku n Mak ku yang perasan coz kebetulan depa tgh duk kedai sambil tgk tv... Malu aih... nanti daku uploadkan gambaw perkelahanku ek...

BERKENAAN COUNTING TOP KOMENTAR TU...TAK PE DAKU DAH TAKE NOTE TOP 3 TU...CUMA COUNTING NYER CUMA TUK 500 JE KALAU OVER...AKAN DEDUCTED COUNTING COMMENT SEBELUMNYA...TAPI DAKU TGH CARI JALAN TUK BETULKAN KEADAAN...SORI..DONT WORRY TERUSKAN KOMEN ANDA...NANTI DAKU AKAN CHECK N MAKLUMKAN KAT ANDA SEMUA....

Key dulu ek...Baby Qis nak susu...huhuhu...

25 comments:

Atiqah said...

g teluk batik ke?..huuhu..bestnye

Atiqah said...

de bwk blk souvenir pe2 x..mst best kn bercuti bersama keluarga..siap de kamera rakam lg tu

Atiqah said...

x pe la kak miela..sekali sekala interframe kat tv..pe slhnye..hehehe

kakyong said...

oo.. terlepas dah rancngan hits 1.. selalu x tgk pun... hahahah...

CINTAMANISZ Lite said...

Rugi ler akak tak tgk tv1 masa tu ye..hmm

asmieyra said...

bestnyer dapat bercuti nagn family...fames tu masuk tv.a.lah org b ukan kisah kan rupa asalkan masuk tv dah kira fames ler tue..

asmieyra said...

kalo ada peluang nak juga bercuti..dah lama sangat tak bercuti..last pon g p.pangkor jer..huhu

10 said...

oooo... p picnic ek... bestnye... mana gambo? nk tgk... nk tgkkk...

Mamamanja said...

glemer jadiknya hehehe

nza said...

ye ke??? akak ada tgk Hitz 1 hr 2 n tgk sorg pakwe tgh dpt hamper kt tepi pntai 2...yg mana 1 miela nihh!!!!! rugi betui constrt time 2...

iedaLUVsham said...

aiyok!! masuk tv kak miela! hehheeh!!! best le 2, nak malu ape, hehehhe!!!

iedaLUVsham said...

bercanda dipasiran pantai ek kak miela, hahhaha!!! akak, taksempat ieda nak nengok hits 1 tu, ieda pon tgh bermandi manda kat bukit merah nun, hahhaha!!!

iedaLUVsham said...

akak, bersama-samalah kite beranduk ayor berlainan tempat, hahahha!!! ;)

iedaLUVsham said...

akak, jom buat perjumpaan blogger perak kat lost world nak tak?? huhuhu!!! best gak reramai berkumpul!! heheheh!!!

miela77 said...

ieda..bagus nyer idea tu...tapi tgu lps raya...kita plan..nak?

eRiNsZ said...

masuk hit 1 wahhh glamer gtew..

eRiNsZ said...

lpass ni bsedia ler k.miela utk dkjar pminat ngeh ngeh ngeh

eRiNsZ said...

lamer nyer tak bkelah-kelah...
mcam tringin lak..

asmieyra said...

huhu..lama tak bercuti..sejak kawin nie..bila ler nak g yer..anak beso sikit kot....

asmieyra said...

alah nak join gathering juga..nak..nakkk....tunggu den yoo

iedaLUVsham said...

orait gak tu kak miela, buat kat lost world beshh tu!! heheheh

iedaLUVsham said...

asmieyra jom join skali! lagi ramei lagi beshh nih!! hehehe!! ;p jom2 bagi idea sume!!

asmieyra said...

nak join gaks..ajak daku

asmieyra said...

tak nak sampai kat lost world tue lagi..sis nak join yehhhh

asmieyra said...

rancang btul2 akan ku sediakan bajet,,huhuu

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010