Monday, June 22, 2009

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

FATHER'S DAY IS JUST AROUND THE CORNER!
SEMPENA FATHER'S DAY 2009,ZARA SHOPPE MENGANJURKAN SATU CONTEST..
ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST!
ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST bermula 4/6 ~ 30/6/2009
SYARAT-SYARAT PERADUAN :
1~ follow ZARRA SHOPPE.
2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda.
(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!)
3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST (hanya title ini sahaja di terima)
4~ upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda!
(satu gambar sahaja diterima!)
5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address
6~ keputusan pemenang akan di umumkan pada 1/7/2009
HADIAH?
*
*
*
Pemenangnya akan di hadiahkan Louis Vuitton DAMIER CANVAS WALLET
bernilai RM95
yang akan di hantar terus kepada ayah anda atau ayah kepada anak anda (suami)sebagai kejutan
beserta father's day card ( kata-katanya tentu dari anda ya!)



Maka daku pun wat satu lagi entri father's day utk My Dearest Husband...memandangkan daku tiada berayah...

Nama : Yusri bin Yahya (36 tahun)

Anak : Badrul Munir, Nurul Qistina Batrisya, Nurul Amirah Syafiqah

Gambar nie daku snap semasa cik abgku baru balik keje. Puncanya, anak2 nak wish Happy Fathers Day memandangkan kat sekolah cikgu cite pasal Father's Day. Maka mereka pun tak sabar tunggu ayahnya balik nak wish..tak kira baju kotor pun, janji dapat peluk n wish...kebetulan kamera ada, daku pun snap....Sememangnya Cik Abgku seorang suami dan ayah yang bertanggungjawab dan sering mengutamakan keperluan keluarga berbanding keperluan dirinya. Anak-anak agak rapat dengannya walaupun dia juga seorang yang garang. Namun walaupun segarang mana ayahnya, mereka pasti terkam bila ayahnya balik dari kerja. Daku suka gambar nie menggambarkan betapa akrab hubungan mereka anak-beranak. Menang kalah belakang cite, yang penting kalau ada rezeki cik abgku, dak bersyukur dan berterima kasih. Wish u all the best Sayang dan Selamat Hari Bapa....Moga kebahagiaan sentiasa menjadi milik kita...Amin...


10 comments:

Mama_Aqish said...

Hye iela..salam kunjungan....wah...masuk contest ek...moga berjaya k...kiter pun masuk gak tapi lom publish lagi...entry dah lama siap...

Jiey^Mien said...

Wahhh.. Rajinnya akak masuk contest!

miela77 said...

Mama_Aqish, Jiey^Mien...mencuba nasib disamping memeriahkan contest2 yang ada je...mana tau rezeki Baby Qis...moh le kite...

kakyong said...

kakyong rasa2 tak masuk kot contest ni.. tlg tepek banner kat blog jer...
gud luck..

Atiqah said...

rse tiqah entry kak miela bln jun nye hmpr semua dh ltk komen

Atiqah said...

kena check smpai hbs ni

Atiqah said...

kalo x melepas la nk merasa ikan pekasam kak miela kte ni

eRiNsZ said...

syahdu ler bacer citer kak miela tntang mr hubby

eRiNsZ said...

and btuah mr hubby akak dapat isteri yang memahami mcam nieh.. traser bnyak lak dosa erin..

eRiNsZ said...

windu kat my lately papa....
arwah papa yang tersayang..
huhu dah 3 tahun erin cuma dapat hadiahkan alfatihah dan yassin dari jauh.....

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010