Monday, June 29, 2009

Hutang Award ku...Akhirnya terbayar...Tunggu Contest Dariku lak ye...

Lately daku ada terima beberapa award tapi tak sempat nak tepek kat blog lagi...asyik meroyan contest je...nasib baik daku menang Top Comment By Mama_Aqish...dapatla ole2 dari Cameron...blum sampai lagi...before this dapat no. 14 kat Blog Hunter Contest...hadiahnya barangan dari Miracle Neem bernilai RM66. Alhamdulillah...namun daku masih teruja nak join contest lain...sapa2 yang tau ada new contest...maklumkanlah pada daku....so ini award yang daku dapat dari my SIL Kakyong...


Dan ini lak award yang daku dapat dari AnasAsha





Dan my first award i got it from Sizuka...thanx for your lovely award...



Untuk makluman semua, daku akan menganjurkan satu contest sempena pembukaan blog online shopku iaitu kedaimiela77 Online Shoppe yang dijangka akan dibuka pada pertengahan Julai nanti. Hadiahnya ada 3 kategori...so 3 hadiah mewakili setiap kategori dan 1 hadiah utama. Apa hadiah dan term and conditionnyer? Tunggu pembukaan kedaimiela77 Online Shoppe ek...Daku akan war2kan sehari sebelum contest bermula...So rajin2 la ziarah umahku yang seadanya ini....

22 comments:

aRe_uDear said...

huhuuu contest tuh.. sound good.. arap2 x terlepas nak gak join.. ekekee

iedaLUVsham said...

wah!! teruja nak menunggu nih =)

miela77 said...

aRe_uDear, iedaLUVsham....tunggu.....

saddam said...

wahh... best best... ade contest... mau masuk mau masuk... :p

miela77 said...

saddam....nak masuk...sabar ek...tengah decorate blog ler...barang2 pun belum sampai lagi...rajin2 la terjah blogku ini...hehehe

AshAnas said...

waaa... teruja nk join contest kak iela lak nih... thanks sudi amik award...

miela77 said...

AshAnas ... hehehehe...sama2...kalau ada contest lagi...gtau je..hehekeke

kakyong said...

EILA,
okey.. menanti dgn penuh sabar, cuma pesan kakyong, bila buat contest ni, stick pd tarikh yg dah dijanjikan & makesure tepek semua nama @ foto (if melibatkan foto) peserta yg masuk (sbg tanda penghargaan)... caiyookkk!!

miela77 said...

kakyong...insyaallah...ape pun tunggu kedaimiela77 tu buka dulu...tengah tunggu stok dari kelantan nie...cuba je mana tau rezeki anak2 tambah pendapatan ek..ikan pekasam tu still pending lagi...

Atiqah said...

byknye award..best nye..tiqah pun bru je dpt beberapa award..dr junior ku tersayang..hhhehe

Atiqah said...

kak miela77 nk wat contest confirm tiqah join..insyaAllah tu pon kalo de mse..

Atiqah said...

kalo x de mse pon tiqah curi mse join..hehe..mcm skrg ni..leh lak kn tgh wat assignment bka blog kak miela77 wat komen tgh2 mlm buta ni..

ziha said...

eleh..Tqah bukan kalo kak miela wt contest jer die join..pe2 contest jer la..mst die join pnyer..haha..jd kte ni pon da terikut..huhu..

ziha said...

so far..i xde owg pon nk ks award..hoho..baru satu je award I tempek kat sidebar blog tuh..sedih x?? waaaa!!

eRiNsZ said...

waw bnyak nyer award dier.. tak muat lemari nieh. lihat lah dunia

eRiNsZ said...

cik ziha nak award eak?
hehe bleh cilok kat umah tiqah tu ha

eRiNsZ said...

nanti ler kak erin bagi award kat korang eak... 20 sen

asmieyra said...

banyak nyer award..huhu,,bangga nye say nagn sis

asmieyra said...

sis miela ni rajin terjah blog org..tu famous..byk le award..berbanding ngan diriku ini..

ziha said...

haha..cilok kat uma tqah...nt klu rjin kte cilok..

ziha said...

hm award 20sen tu macm ne kat erin?? sorang dpt 20 sen jer ker??hehe

ziha said...

20sen pon 20 sen la kak erin..asalkan award,,hehe

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010