Tuesday, June 2, 2009

Gambar di Kuantan...wah...amik peksa cum bercuti...


Akhirnya, daku berjaya menuploadkan gambar2 di kuantan ke PC...tu pun pinjam my sis punyer camera, daku punyer still blum beli bateri lagi.. tunggu le...mahal sangat rege baterinyer...
Konon nak try guna picasa ... kita tengok ek...klu jadi...ni semua hasil ajaran my SIL ..kyong ler... tapi cam ne nak wat border kat gambar tu ek...kyong tolong.....

Posted by Picasa


11 comments:

Story Of My Life said...

Alaaa nape tecik2 sgt nak tgk bb pun xnmpak hehehe

miela77 said...

Story Of My Life .... ye ke? x reti nak amend lagi..baru blaja2 blogging nie...sebulan lebih umornya...nanti bila dah expert, leh wat grand2..mohon tunjuk ajar...

kakyong said...

iela,

len kali buat beberapa set foto ni, at least utk 1 set ade 5-6 foto jer.. jgn cantum seme.. kocik sgt.. tak puas tengok & org malas nak tengok.. bior besor takper.. bior le org kata meroyan sbb suka tepek foto besor2.. janji puashati..

miela77 said...

kakyong...ye ke? x pe nanti try skali lg...tq very much..cayang dier..

Atiqah said...

de software photoscape..leh organize gmbr tu bg de besar de kecik elok2..sng je guna software tu..

Atiqah said...

dlm software tu pon leh wat border, frame..mcm2 ada..

Atiqah said...

software tu cri kat tenet pun sng je dapat..skrg ni de mcm2 software utk edit gmbr..yg plg complicated adobe photoshop...even lecturer tiqah pon suggest guna software biasa2 je utk edit gmbr kalo yg x mahir guna adobe tu..

eRiNsZ said...

Stuju dgan kak yong..
emm erin pon baru jer terjerumus dalam dunia blog nie..
best kan dapat kengkawan yg best dan boleh tlg ajar... hehe

eRiNsZ said...

Tiqah, kak erin tak pandai ler nak gner photoshop.. compleXs sesangat.. tau nak buang jerawat kat muka jer...
yang lain tak tau nak guna icon utk edit tu, sussah....

eRiNsZ said...

jom kak miela kiter try photoscape nieh.. erin pon baru nak blajar. cikgi tiqah tlg tunjuk eak..

iedaLUVsham said...

ce try adobe online, mmg best gak kak miela, photoscape pon best bak kate budak2 nih, picasa pon ieda still guna coz senang ;)

Berminat untuk order? Sila Nyatakan Tempahan Anda.

Nama :
Email Address:
Nombor Telefon
Alamat
Tempahan
Nyatakan pilihan pesanan anda atau selain dari yang disenaraikan :-
Nyatakan Kuantiti dan Warna Pesanan
Pilihan Penghantaran
Pilihan Pembayaran :
Blog Address (Jika Ada)
Status Pembeli

Get your own free form like this one.

Updated by SyamilaDesign! 2010